omniture

Maklumat Dalaman Produk Baharu Mouser Electronics: Hampir 10,000 Alat Ganti Baharu Ditambah dalam Suku Pertama 2022

Mouser Electronics
2022-05-23 15:03 112

Pengedar Global Menerajui Pengenalan Produk Baharu 

SHANGHAI, 23 Mei 2022 /PRNewswire/ -- Sebagai pengedar yang sah, Mouser Electronics, Inc. memberi tumpuan pada pengenalan produk dan teknologi baharu yang pantas, memberi kelebihan kepada pelanggan dan membantu mempercepatkan masa ke pasaran bermula daripada rantaian reka bentuk kepada rantaian bekalan. Lebih 1,200 jenama pengeluar semikonduktor dan komponen elektronik bergantung pada Mouser untuk membantu mereka memperkenalkan produk mereka dalam pasaran global. Pelanggan Mouser boleh mengharapkan 100% produk asli dan diperakui yang boleh disusur galurkan sepenuhnya daripada setiap pengeluar.

 

Maklumat Dalaman Produk Baharu Mouser Electronics: Hampir 10,000 Alat Ganti Baharu Ditambah dalam Suku Pertama 2022
Maklumat Dalaman Produk Baharu Mouser Electronics: Hampir 10,000 Alat Ganti Baharu Ditambah dalam Suku Pertama 2022

Suku tahun yang lalu, Mouser melancarkan lebih daripada 9,502 nombor bahagian yang sedia dihantar termasuk lebih 4,000 pada bulan Mac sahaja.

Beberapa produk yang diperkenalkan oleh Mouser mulai Januari hingga Mac termasuk:

Untuk melihat lebih lanjut sorotan Maklumat Dalaman Produk Baharu, sila ke https://www.mouser.com/newproductinsider.

Latar Belakang Mouser Electronics 

Mouser Electronics, sebuah syarikat Berkshire Hathaway, ialah pengedar semikonduktor dan komponen elektronik berdaftar yang memfokuskan Pengenalan Produk Baharu daripada rakan pengeluar utamanya. Menawarkan perkhidmatan kepada jurutera reka bentuk elektronik dan komuniti pembeli global, laman sesawang pengedar global, mouser.com, disediakan dalam pelbagai bahasa dan mata wang serta menampilkan lebih daripada 6.8 juta produk daripada lebih 1,200 jenama pengeluar. Mouser menawarkan 27 lokasi sokongan di seluruh dunia untuk memberi khidmat pelanggan yang terbaik dalam kelas dalam bahasa, mata wang dan zon waktu tempatan. Pihak pengedar membuat penghantaran kepada lebih 650,000 pelanggan di 223 negara/wilayah daripada kemudahan pengedarannya yang canggih dan berkeluasan 1 juta-kaki-persegi di Dallas, Texas, kawasan metro. Untuk maklumat lanjut, kunjungi https://www.mouser.com/.

 

 

 

 

Source: Mouser Electronics
Keywords: Computer/Electronics Internet Technology Telecommunications