omniture

Wemade Perkenal Relic System untuk 'MIR4'

Wemade
2022-07-13 02:02 396

Wemade mendedahkan Relic System dan Rift Dragonworld untuk 'MIR4'

SEOUL, Korea Selatan, 13 Julai 2022  /PRNewswire/ -- Wemade memperkenalkan Relic System untuk 'MIR4' MMORPG yang mendapat sambutan meluas.

Wemade memperkenalkan Relic System dan Dragonworld's Rift untuk 'MIR4'.
Wemade memperkenalkan Relic System dan Dragonworld's Rift untuk 'MIR4'.

Relic System, yang merangkumi sejumlah 10 tahap, meningkatkan statistik unik pemain menurut peningkatan dan tahap pertumbuhan Relic. Setiap Relic mempunyai kesan uniknya yang tersendiri seperti 'peningkatan serangan' serta 'peningkatan HP' dan pemain boleh meningkatkan Relic dengan mengumpul bahan-bahan yang bersesuaian. Sebaik sahaja semua statistik untuk tahap yang sepadan dapat ditingkatkan dengan jayanya, pemain boleh terus meningkatkan Relic bagi menjadi lebih kuat.

Kemas kini tersebut turut memperkenalkan Rift Dragonworld, kandungan pertempuran baharu yang boleh dimainkan dalam setiap labirin di seluruh benua MIR. Selepas memenuhi semua syarat dengan membunuh sejumlah raksasa tertentu, pemain boleh memburu raksasa baharu yang bertelur di kawasan yang ditetapkan di dalam labirin. Apabila semua raksasa yang merayap melalui rengkahan dapat ditewaskan, raksasa unik dan kuat muncul untuk pertempuran yang sengit. Menewaskan raksasa kuat dan ganjil membolehkan pemain untuk memperoleh peti harta karun yang mengandungi ganjaran yang melimpah-ruah seperti Patung Naga Biru Epik, Batu Peneguhan Mistik Epik dan Batu Peneguhan Gelap Epik.

Dengan fungsi Brag yang baru ditambah, pemain boleh berinteraksi antara satu sama lain dengan membanggakan dan menyaksikan XDRACO Collectibles. Fungsi ini hanya tersedia di kampung dan penonton boleh menekan butang Admire untuk menerima kesan 'buff', manakala pemain yang bermegah-megah boleh memperoleh sumber-sumber dalam-permainan.

Untuk maklumat lanjut tentang kemas kini tersebut, sila kunjungi MIR4 Global.

 

Source: Wemade
Related Stocks:
Korea:112040
Keywords: Electronics Gaming Computer/Electronics Entertainment New products/services