omniture

Vantage bekerjasama dengan UNHCR untuk aktiviti pengumpulan dana global untuk pelarian, padankan derma dolar-dengan-dolar.

Vantage
2022-08-03 07:48 111

SINGAPURA, 2 Ogos 2022 /PRNewswire/ -- Vantage, broker berbilang aset bertaraf antarabangsa, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia melancarkan kempen derma sepanjang bulan dengan sokongan daripada UNHCR, Agensi Pelarian PBB, untuk membantu pelarian dan orang tersingkir secara dalaman di seluruh dunia.

Vantage bekerjasama dengan UNHCR untuk aktiviti pengumpulan dana pelarian, padankan derma dolar-dengan-dolar.
Vantage bekerjasama dengan UNHCR untuk aktiviti pengumpulan dana pelarian, padankan derma dolar-dengan-dolar.

Vantage bekerjasama dengan UNHCR untuk aktiviti pengumpulan dana global untuk pelarian, memadankan derma dolar-dengan-dolar.

Vantage akan memadankan semua derma daripada pelanggan baharu dan sedia ada, dolar dengan dolar bagi menyokong usaha kemanusiaan yang dilakukan oleh UNHCR. Kempen derma tersebut akan berlangsung selama sebulan hingga 30 Ogos dan mungkin akan dilanjutkan mengikut maklum balas pelanggan.

UNHCR ialah sebuah pertubuhan global yang telah menghabiskan masa 70 tahun lalu mengkhusus untuk menyelamatkan nyawa, melindungi hak dan membina masa depan yang lebih baik untuk pelarian. Vantage dan UNHCR bersama-sama percaya bahawa semua orang berhak untuk mendapatkan suaka dan mencari perlindungan yang selamat.

Menurut UNHCR, bilangan orang yang terpaksa melarikan diri akibat konflik, keganasan, pencabulan hak asasi manusia dan penganiayaan kini telah melepasi paras yang mengejutkan iaitu 100 juta buat kali pertama dalam rekod, menonjolkan ketakselamatan makanan seluruh dunia, krisis iklim dan kecemasan yang lain bermula dari Afrika hingga Afghanistan sebagai punca utama.

Ann Moey, Pengurus Perkongsian di UNHCR berkata, "Solidariti antarabangsa diperlukan ketika ini lebih daripada sebelum ini dan semua sektor masyarakat dapat memainkan peranan mereka untuk membantu. Sokongan daripada rakan-rakan kongsi sektor swasta seperti Vantage membantu kami menyuntik tenaga penting ke dalam usaha kemanusiaan kami dan membolehkan kami untuk menyampaikan lebih banyak bantuan kepada komuniti rentan yang tersingkir di seluruh dunia."

Inisiatif pengumpulan dana berkenaan merupakan satu lagi langkah ke hadapan dalam perjalanan ESG korporat Vantage yang telah dipacu oleh keinginan kolektif dalam kalangan kakitangannya untuk menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik. Kempen derma ini menyusuli dengan rapat selepas perkongsian Vantage dengan Supercar Blondie dengan mengambil bahagian dalam inisiatif Blue Carbon ESG di Sardinia, Itali serta penajaan berbilang tahun pasukan McLaren MX Extreme E.

Sofiia Starchevska, Duta ESG di Vantage, berkata, "Ia jauh lebih memperkasakan dan memotivasikan apabila mengetahui bahawa tindakan anda adalah satu daripada banyak yang dilakukan. Lebih mudah melihat kuasa kolektif berbanding individu, tindakan dan inilah yang kami ingin capai dengan aktiviti pengumpulan dana ini."

"Di Vantage, kami tahu bahawa trauma mental, emosi dan fizikal akibat disingkirkan dan perlu membina semula di tanah asing ialah satu cabaran yang amat besar dan kami berharap inisiatif kami akan menggandakan sokongan kami kepada pelarian untuk mencari perlindungan dan mengupayakan mereka untuk membina semula kehidupan mereka. Bersama-sama UNHCR, kami berharap dapat menjadikan keprihatinan sebagai mata wang bersama kami."

Untuk maklumat lanjut tentang program pengumpulan dana kami, sila kunjungi:

https://donate.unhcr.org/sg/en-sg/vantage  

Latar Belakang Vantage

Vantage ialah broker berbilang aset bertaraf global yang menawarkan kepada pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan yang pantas dan hebat untuk memperdagangkan CFD pada tukaran mata wang asing (Forex), Komoditi, Indeks dan Saham.

Dengan pengalaman pasaran selama lebih daripada 10 tahun, kini Vantage mempunyai lebih 1,000 pekerja/kakitangan merentas lebih daripada 30 pejabat global.

Vantage adalah lebih daripada sekadar broker. Ia menyediakan ekosistem dagangan yang dipercayai, aplikasi dagangan mudah alih pemenang anugerah dan platform dagangan yang lebih pantas dan lebih ringkas yang membolehkan pelanggan memanfaatkan peluang perdagangan. Muat turun Vantage App di App Store atau Google Play.

Diperkasakan untuk memanfaatkan dengan lebih baik peluang pasaran yang berjaya apabila anda

berdagang lebih bijak @vantage.

 

Source: Vantage
Keywords: Banking/Financial Service Computer/Electronics Corporate Social Responsibility Financial Technology