omniture

Hisense Perkenal TVC FIFA World Cup Qatar 2022™ "Perfect Match" Menjelang Perlawanan

Hisense
2022-09-28 20:03 14

QINGDAO, China, 28 September 2022 /PRNewswire/ -- Dengan hanya kira-kira dua bulan berbaki sebelum FIFA World Cup Qatar 2022™ bermula, Hisense, jenama perkakas rumah dan barangan elektronik pengguna global yang terkemuka, memperkenalkan TVC di bawah kempen baharunya "Perfect Match" bagi meraikan perjalanan penuh semangat peminat bola sepak dan juga pelanggan global.

 


 


"Perfect Match" ialah tema rasmi untuk kempen global Hisense FIFA World Cup Qatar 2022™, merujuk kepada perlawanan Piala Dunia dengan setiap detik mengujakan dan tidak dapat dilupakan oleh pelanggan global di hadapan TV, serta rakan sejawat dengan misi, aspirasi dan kualiti yang sama, mewakili hubungan yang sempurna antara Hisense, FIFA World Cup Qatar 2022™ dan peminat global.

Dalam TVC di bawah tema "Perfect Match", Hisense memaparkan produk-produk terkininya dengan teknologi canggih dan kualiti produk standard tertinggi termasuk TV Laser, TV ULED, peti sejuk dan sebagainya yang bersedia untuk menyediakan kepada pengguna dan peminat bola sepak global dengan pengalaman tontonan yang menyeronokkan semasa perlawanan Piala Dunia ini.

Inovasi Terkini Hisense Memperkasa Peminat Global untuk FIFA World Cup Qatar 2022™

Awal tahun ini, Hisense diumumkan sebagai penaja rasmi FIFA World Cup Qatar 2022™ dan mempromosikan rangkaian TV dan perkakas rumah pintarnya yang lengkap, pemenang anugerah dan inovatif. Hisense komited untuk mencipta pengalaman tontonan perlawanan yang imersif untuk sambutan terbesar sukan bola sepak antarabangsa, meningkatkan kuasa sukan, menghimpunkan komuniti global dengan cara yang baharu dan inovatif serta membantu peminat global mengekspresikan kebahagiaan, keseronokan dan keghairahan peribadi mereka.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Hisense, sebagai penaja rasmi untuk dua perlawanan FIFA World Cup berturut-turut, bertegas untuk meningkatkan pengiktirafan seluruh dunia dan menambah baik pengiktirafan produk terunggul melalui pemasaran sukan. "Bagi tahun ini, tujuan kami adalah untuk meraikan dan meningkatkan detik-detik hubungan yang mengujakan untuk peminat bola sepak melalui kempen global 'Perfect Match'", tambah Candy Pang, Timbalan Pengurus Besar Jabatan Pengurusan Jenama Hisense Group.

TVC yang baru dilancarkan daripada Hisense akan menjadi salah satu daripada banyak cara untuk mempromosikan kempen World Cup 2022. Dalam beberapa bulan menjelang perlawanan pembukaan dan sepanjang seluruh kejohanan tersebut, Hisense dijangka melancarkan satu siri acara yang bertujuan untuk membawakan perlawanan yang sempurna kepada setiap peminat sukan bola sepak dengan pengalaman tontonan jelas seperti perlawanan sebenar dalam pesta sukan global ini.

Source: Hisense
Related Stocks:
Shanghai:600060
Keywords: Consumer Electronics Household/Consumer/Cosmetics Retail Sporting Events Sports Licensing/marketing agreements New products/services