omniture

Blink500 ProX: Saramonic Perkenal Sistem Mikrofon Tanpa Wayar 2.4GHz Dinaik Taraf

Saramonic
2022-09-30 19:00 23

SHENZHEN, China, 30 September 2022 /PRNewswire/ -- Saramonic melancarkan sistem mikrofon tanpa wayar Blink500 ProX yang merupakan versi dinaik taraf sistem Blink500 Pro klasik. Sebagai sistem mikrofon tanpa wayar yang andal, Blink500 ProX bukan sahaja dilengkapi dengan teknologi transmisi 2.4GHz yang luar biasa, skrin OLED yang lebih besar untuk maklumat penting dan masa operasi tambahan, tetapi juga dapat digunakan di luar kotak, bagi memastikan pencipta kandungan mendapat pengalaman merakam yang lebih baik dan membawa rakaman audio mereka ke tahap seterusnya. Berikut merupakan beberapa maklumat yang perlu diketahui oleh pengguna tentang Blink500 ProX.

Saramonic Blink500 ProX: Sistem Mikrofon Tanpa Wayar Dwi-Saluran 2.4GHz Ultrakompak
Saramonic Blink500 ProX: Sistem Mikrofon Tanpa Wayar Dwi-Saluran 2.4GHz Ultrakompak

Transmisi 2.4GHz Canggih dan Audio Teknologi Loncat-Frekuensi 

Transmisi 2.4GHz canggih dan teknologi loncat-frekuensi Blink500 ProX membolehkan pengguna merakam audio yang jelas pada jarak sehingga 100 meter untuk operasi yang amat stabil walaupun di kawasan dengan aktiviti RF yang tinggi.

Penambahbaikan Fungsi Dinaik Taraf

Mempunyai nisbah isyarat-ke-bunyi 84dB, kadar pensampelan 48KHz dan respons frekuensi 20-20KHz, setiap pemancar Blink500 ProX merakam bunyi yang tulen dan jelas dengan hampir tiada bunyi latar belakang. Hasil daripada kependaman ultra-rendah 8s, pengguna dapat menyedari bahawa komunikasi dalam talian adalah lebih mudah dan lebih andal berbanding sebelum ini. Di samping itu, ia dapat mengendalikan dua pemancar serentak, dengan mod mono atau stereo yang boleh dipilih untuk penyuntingan audio yang mudah dalam pasca-penerbitan.

Keserasian Luas & Hayat Bateri Panjang 

Sistem mikrofon boleh beroperasi selama 10 jam dan bekas pengecas dapat menyokong 20-30 jam lagi, Blink500 ProX bersedia untuk mengendalikan rakaman sepanjang hari. Menggunakan kabel TRS/TRRS dan kabel penyesuai telefon pintar, Blink500 ProX boleh berhubung dengan DSLR, pengadun, komputer moden, telefon pintar, tablet dan banyak lagi. Ciri-ciri yang berkuasa dan praktikal Blink500 ProX menjadikannya alat yang ideal untuk pencipta kandungan.

Latar Belakang Saramonic 

Beribu pejabat di China, Saramonic ialah sebuah syarikat penyelesaian peralatan audio profesional, memfokuskan kepada pengeluaran mikrofon, pengadun, fon kepala dan sebagainya. Saramonic telah melalui lebih sedekad reka bentuk dan operasi penyelidikan dan pembangunan (R&D), menjual produk di serata dunia dan menikmati populariti yang hebat di seluruh dunia untuk produk dan perkhidmatan yang berkualiti. Saramonic ialah pengubah keadaan bagi audio untuk pasaran pengguna dan profesional serta menumpukan perhatiannya untuk mencipta produk audio berkualiti tinggi yang memberi inspirasi kepada pencipta kandungan. Kunjungi https://www.saramonic.com/ untuk maklumat lanjut.

Maklumat Perhubungan
Diana Wu
Pengarah Jualan
info@saramonic.com

 

 

 

 

Source: Saramonic
Keywords: Computer Software Computer/Electronics Consumer Electronics New products/services