omniture

Xinhua Silk Road: Handcrafts Yuan Theater secara rasmi membuka pintunya kepada orang ramai di Shandong timur China

Xinhua Silk Road
2022-11-25 09:32 379

BEIJING, 25 November 2022 /PRNewswire/ -- Baru-baru ini, "Handcrafts Yuan Theater", sub-jenama Pusat Pameran Seni & Kraf Shandong, baru-baru ini membuka pintunya kepada orang ramai di Bandar Jinan, Wilayah Shandong timur China.

Pusat Pameran Seni & Kraf Shandong dibuka kepada orang ramai di Jinan, Wilayah Shandong timur China, pada 15 September.
Pusat Pameran Seni & Kraf Shandong dibuka kepada orang ramai di Jinan, Wilayah Shandong timur China, pada 15 September.

Sebagai teater hujung minggu imersif yang pertama di Shandong, "Handcrafts Yuan Theater" menjadikan rakyat dan pelancong mengalami dan merasai kemakmuran masa lalu Bandar Jinan melalui ekspresi budaya dan seni yang kreatif.

Dibina oleh Jinan Mingfucheng Cultural Tourism Investment Holding Co., "Handcrafts Yuan Theater", menggabungkan ekspresi "imersif" yang paling bergaya dan menarik perhatian, mempersembahkan secara kreatif teater muzik klasik, teater imersi sudut jalan, pemandangan muzik dunia, tempat tarian swing, persembahan muzik elektronik dan kandungan persembahan lain kepada penonton.

Pada bulan September, Pusat Pameran Seni & Kraf Shandong dibuka kepada orang ramai di Jinan, menandakan satu kejayaan dalam pembinaan jenama "Shandong Handcrafts".

Sebagai perniagaan baharu Shandong, Pusat Pameran Seni & Kraf Shandong mengumpulkan seni buatan tangan dan reka bentuk asli dari seluruh negara dan pada masa yang sama, menyepadukan kraftangan dengan kehidupan moden untuk menunjukkan kepada dunia daya tarikan budaya kraf tangan dan mempromosikan penyebaran budaya Qilu.

Sementara itu, pusat itu juga menunjukkan usaha Shandong untuk meneroka model baharu warisan budaya, membina jenama awam serantau dan memajukan pembangunan inovatif wilayah industri "Shandong Handcraft".

Pada masa hadapan, pusat itu akan terus membangunkan derivatif IPnya sendiri, mencipta corak baharu penyepaduan mendalam perkhidmatan dalam talian dan pengalaman luar talian, dan menawarkan cara untuk membantu "Shandong Handcrafts" mempercepatkan langkah ke peringkat global.

Pautan asal: https://en.imsilkroad.com/p/331303.html

Source: Xinhua Silk Road
Keywords: Art Banking/Financial Service Entertainment Publishing/Information Service New products/services Trade show news