omniture

SM Prime Seragamkan dengan Platform SoftwareONE MTWO

SoftwareONE
2022-11-28 21:05 688

GURUGRAM, India, 28 November 2022 /PRNewswire/ -- SoftwareONE, penyedia global terkemuka bagi perisian hujung ke hujung dan penyelesaian awan telah bekerjasama dengan SM Prime Holdings Inc. (SM Prime), salah satu pemaju hartanah bersepadu terbesar di Asia Tenggara bagi menyediakan penyelesaian bersepadu sepenuhnya untuk menyelaraskan proses merentasi semua aspek perusahaannya. 

"Dengan tawaran holistik hujung ke hujung MTWO, kami kini akan dapat menyelaraskan proses luar talian kami ke satu lokasi terpusat di mana semuanya  (termasuk 2D, 3D, 4D, 5D) berfungsi bersama," ujar Encik Kelsey Hartigan-Go, Naib Presiden – IT SM Prime.

Perjanjian itu memberikan SM Prime penggunaan perusahaan bagi Penyelesaian Awan Pembinaan MTWO untuk maklumat projek dan pengurusan proses pelbagai projek mereka untuk 5 tahun akan datang. Selain pengurusan BoQ, penyeragaman dalam Analisis Kadar/Belanjawan, kaitan Masa & Kos dengan item Baris, Pengurusan aliran kerja, Pengurusan tugas; perjanjian itu termasuk simulasi 5D untuk perancangan maya mereka dan aplikasi MTWO Mobile bersama-sama dengan penyelesaian Snag & Defect Management.

"Kami sangat gembira untuk bekerjasama dengan SM Prime Holdings Inc." kata Encik Saurabh Aggarwal, Pengarah Jualan di SoftwareONE MTWO. "Kami telah membantu ramai pembangun/kontraktor menyampaikan projek yang besar dan kompleks di pelbagai wilayah selama ini, dan kini kami berharap dapat menyokong penyeragaman dan pengoptimuman proses merentas portfolio kejuruteraan dan pembinaan SMPH Group di Filipina. Melalui rangkaian pejabat global kami, SoftwareONE mampu memberikan sokongan & latihan yang mencukupi kepada semua peserta projek dalaman dan luaran," tambah beliau.

Latar Belakang SM Prime Holdings Inc.

SM Prime Holdings, Inc. (SMPH) ialah salah satu pemaju hartanah bersepadu terbesar di Asia Tenggara yang menawarkan bandar gaya hidup yang inovatif dan mampan dengan pembangunan pusat membeli-belah, kediaman, pejabat, hotel dan pusat konvensyen. Ia juga merupakan yang terbesar, dari segi aset, di Filipina.

Latar Belakang SoftwareONE

SoftwareONE ialah pembekal global terkemuka bagi perisian hujung ke hujung dan penyelesaian teknologi awan, yang beribu pejabat di Switzerland. Dengan portfolio perkhidmatan IP dan dipacu teknologi, ia membolehkan syarikat membangunkan dan melaksanakan strategi transformasi komersial, teknologi dan digital mereka secara holistik. Perkara ini dicapai dengan memodenkan aplikasi dan memindahkan beban kerja kritikal pada awan awam, dan pada masa yang sama mengurus dan mengoptimumkan aset perisian dan awan yang berkaitan serta pelesenan. Tawaran SoftwareONE disambungkan dengan PyraCloud, platform digital proprietarinya, yang menyediakan pelanggan dengan kecerdasan dipacu data.

SoftwareONE ialah rakan kongsi pengedaran dan penyampaian perkhidmatan global untuk platform awan pembinaan MTWO. Melalui pasukan profesional berpengalamannya dengan asal usul industri yang mendalam dan inovasi berterusannya, ia membolehkan firma dan pemilik AEC membangunkan dan melaksanakan strategi transformasi perniagaan, teknologi dan digital mereka secara holistik.

Dengan kira-kira 8,700 pekerja dan keupayaan jualan dan penyampaian perkhidmatan di 90 negara, SoftwareONE menyediakan kira-kira 65,000 pelanggan perniagaan dengan perisian dan penyelesaian awan daripada lebih 7,500 penerbit. Saham SoftwareONE (SWON) disenaraikan di SIX Swiss Exchange. Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://www.softwareone.com/en 

Hubungan PR
Natalie Ong
Pengurus Pemasaran Wilayah, APAC
natalie.ong@softwareone.com
+65 6922 0942

Source: SoftwareONE
Keywords: Commercial Real Estate Computer Software Computer/Electronics Internet Technology Real Estate Telecommunications