omniture

Mouser Meninjau Lebih Dekat Robot Mudah Alih Autonomi dalam Penerbitan Baharu Empowering Innovation Together

Mouser Electronics
2022-11-30 12:46 25

SHANGHAI, 30 November 2022 /PRNewswire/ -- Mouser Electronics, Inc., pengedar Pengenalan Produk Baharu (NPI) terkemuka dalam industri dengan pilihan paling luas bagi semikonduktor dan komponen elektronik™, hari ini mengumumkan penerbitan akhir 2022 program Empowering Innovation Together ™ yang memenangi anugerah. Penerbitan baharu ini menyelidiki perkembangan terkini dalam robot mudah alih autonomi (AMR), yang telah membawa kepada peningkatan baharu dan aplikasi termaju merentas beberapa industri.


Walaupun AMR telah wujud sejak tahun 1990-an, mereka telah menerima penambahbaikan teknologi hasil daripada kecerdasan buatan, sistem bahagian komputer dan komunikasi 5G. Robot berteknologi maju ini telah menyediakan tahap kefleksibelan, autonomi dan kegunaan baharu dalam pembuatan, pergudangan dan logistik, secara keseluruhan memaksimumkan kecekapan.

"Melalui teknologi yang semakin maju, AMR menambah lapisan kecekapan dan produktiviti yang tidak pernah berlaku sebelum ini kepada kilang dan rantaian bekalan kami," kata Glenn Smith, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Mouser Electronics. "Kami berharap khalayak EIT akan mendapat pemahaman yang lebih baik tentang cara AMR boleh menyelaraskan operasi dengan cara yang selamat dan bijak."

Dalam penerbitan kali ini, khalayak boleh mendengar podcast The Tech Between Us, menonton video KemudianThen, Now & Next baharu dan membaca kandungan eksklusif lain untuk mendapatkan pandangan yang lebih mendalam tentang aplikasi dan teknologi yang memperkasa dan menyokong AMR, serta kes-kes penggunaan perniagaan.

Raymond Yin, Pengarah Kandungan Teknikal di Mouser Electronics, dan hos The Tech Between Us duduk bersama Niamh Donnelly, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Penyelidikan Akara Robotics, untuk perbincangan tentang generasi baharu AMR. Podcast tersedia di laman web Mouser dan pada semua platform penstriman utama.

"Raymond dan saya mengadakan perbincangan yang hebat tentang AMR dan kemajuan perkakasan serta langkah keselamatan yang menjadikannya tambahan yang hebat kepada pelbagai kemudahan," kata Donnelly. "Reka bentuk terkini telah berkembang dalam kecanggihan untuk memadankan selok-belok teknologi terkini, mencipta robot kolaboratif yang akan memberi manfaat untuk tahun-tahun akan datang."

Ditubuhkan pada 2015, program Empowering Innovation Together Mouser ialah salah satu program industri komponen elektronik yang paling diiktiraf. Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati https://www.mouser.com/empowering-innovation dan ikuti Mouser di Facebook dan Twitter.

Untuk lebih banyak berita Mouser, lawati https://www.mouser.com/newsroom/.

Latar Belakang Mouser Electronics

Mouser Electronics, sebuah syarikat Berkshire Hathaway, ialah pengedar semikonduktor dan komponen elektronik yang sah yang memberi tumpuan kepada Pengenalan Produk Baharu daripada rakan-rakan kongsi pengeluar terkemukanya. Memberikan perkhidmatan kepada komuniti jurutera dan pembeli reka bentuk elektronik global, laman web pengedar global, mouser.com, tersedia dalam pelbagai bahasa dan mata wang serta menampilkan lebih 6.8 juta produk daripada lebih 1,200 jenama pengeluar. Mouser menawarkan 27 lokasi sokongan di seluruh dunia untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan terbaik dalam kelasnya dalam bahasa, mata wang dan zon waktu tempatan. Pengedar menghantar kepada lebih 650,000 pelanggan di 223 negara/wilayah dari kemudahan pengedaran tercanggih seluas 1 juta kaki persegi di kawasan metro Dallas, Texas. Untuk maklumat lanjut, lawati https://www.mouser.com/.

Source: Mouser Electronics
Keywords: Computer/Electronics Electronic Components Internet Technology Semiconductors New products/services