omniture

Cabar musuh baharu dalam MIR4! Serangan baharu dan serangan bos dibongkar!

Wemade
2022-12-01 09:00 19
  • Vipergeist Prison dan Claydoh GEN kini tersedia, ganjaran besar untuk pembunuhan pertama
  • Antidemon Chamber, Magic Square yang memberi EXP tinggi, dibuka
  • Acara daftar-masuk bulanan baharu "Lucky Cat Luckster's Monthly Check-in" dikemas kini

SEOUL, Korea Selatan, 1 Disember 2022 /PRNewswire/ -- Blokbuster Wemade MMORPG MIR4 membongkar serangan baharu dan serangan bos pada 29 November.

Kemas Kini 'Claydoh GEN' Serangan Bos Baharu
Kemas Kini 'Claydoh GEN' Serangan Bos Baharu

Di Vipergeist Prison, tahap ke-14 yang baharu bagi serangan tersebut, raksasa Tahap 165 muncul sementara di Claydoh GEN, tahap ke-10 serangan bos, bos raksasa Tahap 160 muncul.

Di Claydoh GEN, bos sering menyerang dengan menghayunkan pedang panjang, memanggil Claydoh Witch Doctor dan membentuk ribut debu secara serentak. Untuk menyerang balas, pengguna perlu berlawan bersama-sama dan mendapat HP yang tinggi.

Melalui kemas kini ini, pengguna boleh mengalami kandungan serangan dan serangan bos yang lebih mencabar. Epic Blue Dragon Statue, Enhancement Stone Rare Divine Dragon, Legendary Mystic Enhancement Stone dan ganjaran-ganjaran lain diberikan selepas menumpaskan serangan buat julung kalinya.  

Antidemon Chamber tersedia di tingkat 6-8 Magic Square. Apabila pemain menyerang raksasa di dalam kamar, mereka boleh menangani lebih banyak kerosakan dengan Antidemon Power mereka dan memperoleh EXP yang lebih banyak melalui pertempuran.

Acara daftar-masuk bulanan baharu "Lucky Cat Luckster's Monthly Check-in" juga telah dikemas kini. Acara ini berlangsung hingga 27 Disember dan pengguna boleh menerima pelbagai barangan seperti Vigor Pills untuk pertumbuhan pantas, Dragon Sphere Summon Tickets dan Hell Raid Tickets.

Daripada pertempuran saya, kepada peperangan kita! Semak laman sesawang rasmi untuk maklumat lanjut tentang MIR4.

 

Source: Wemade
Related Stocks:
Korea:112040
Keywords: Electronics Gaming Computer/Electronics Entertainment New products/services