omniture

GWM Tandatangani Perjanjian Ratusan Pengedar untuk Kekalkan Momentum Pertumbuhan dalam Jualan Global

GWM
2022-12-02 20:57 12

BAODING, China, 2 Disember 2022 /PRNewswire/ -- Pada 30 November, GWM menandatangani perjanjian dengan ratusan pengedar di Ekspo Motor Antarabangsa Thailand 2022, yang memperluaskan lagi rangkaian jualan globalnya.

GWM Tandatangani Perjanjian Ratusan Pengedar untuk Kekalkan Momentum Pertumbuhan dalam Jualan Global
GWM Tandatangani Perjanjian Ratusan Pengedar untuk Kekalkan Momentum Pertumbuhan dalam Jualan Global

Menurut Parker Shi, Naib Presiden GWM, syarikat itu menegaskan globalisasi dalam pembangunan. Untuk terus mengembangkan pasaran global dan memenuhi keperluan pelanggan di luar negara, GWM akan memanfaatkan sepenuhnya ekosistem hutannya untuk membawa masa depan yang lebih cerah dengan kenderaan tenaga baharu yang lebih maju dan pintar.

Pada hari yang sama, syarikat itu menjemput lebih 200 pengedar global untuk melawat gerai GWM di ekspo permotoran, kedai dan pusat pengalamannya di Bangkok untuk mengalami rangkaian penuh produk dan teknologi tenaga baharu pintar GWM.

Seorang pengedar dari negara anggota ASEAN berkata, "Sebilangan kenderaan tenaga dan teknologi baharu yang inovatif menunjukkan kekuatan GWM. Sebagai rakan kongsi syarikat, saya penuh keyakinan terhadap produk elektrik baharunya."

Untuk membolehkan pengedar mendapat pengalaman yang lebih tulen tentang kenderaan tenaga baharu syarikat dan teknologi pintar, GWM turut menganjurkan pelbagai aktiviti uji pandu pada 1 Disember, termasuk Pecutan 0-100 km/j, Slalom dan Parkir Kereta Automatik. Model uji pandu termasuk HAVAL H6 PHEV, H6 HEV, JOLION HEV, ORA GOOD CAT (iaitu FUNKY CAT di pasaran Eropah), TANK300 dan GWM POER.

"Pelbagai model GWM popular di Australia. ORA GOOD CAT mempunyai prestasi yang baik dalam uji pandu. Model ini mengagumkan kerana luarannya yang tersendiri dan dalaman yang selesa. Selepas dilancarkan di pasaran Australia, ORA GOOD CAT akan membawa perubahan revolusioner kepada pasaran tempatan," kata seorang pengedar dari Australia.

Semasa uji pandu, kakitangan GWM merekodkan maklum balas daripada pengedar. Pengedar menyukai model-model dalam uji pandu dan mengetengahkan beberapa tuntutan dan tabiat penggunaan pelanggan tempatan. Selain itu, beberapa pengedar juga bersedia untuk memperkenalkan produk tenaga baharu GWM bagi mempromosikan jualan kenderaan di pasaran tempatan.

Seorang pengedar yang menandatangani perjanjian dengan GWM buat pertama kali, mengambil bahagian dalam uji pandu HAVAL H6 PHEV dan berkata, "Kenderaan elektrik hibrid GWM adalah istimewa. Ia boleh menjadi penyelesaian tenaga baharu yang sangat baik. HAVAL H6 PHEV mempunyai prestasi kuasa yang mantap dan kecekapan bahan api yang sangat baik. Saya berharap dapat membawa model tersebut kepada pengguna tempatan kami tidak lama lagi."

Para pengedar akan mengambil bahagian dalam Persidangan GWM Luar Negara 2022 yang akan diadakan pada 2 Disember. Perkongsian yang terjalin dengan pengedar luar negara ini merupakan langkah selanjutnya yang diambil oleh GWM dalam strategi globalisasi dan transformasi tenaga baharunya.

 

 

Source: GWM
Keywords: Auto Banking/Financial Service Internet Technology Publishing/Information Service Retail Telecommunications Transportation Licensing/marketing agreements Trade show news