omniture

Pengalaman Di Luar Jangkaan: Hisense Menandakan Tahun Ketiganya dengan Paris Saint-Germain

Hisense
2023-03-15 13:08 21

Kesedaran Jenama Hisense di Perancis telah meningkat sebanyak 8 mata peratusan sejak permulaan perkongsian.

QINGDAO, China, 15 Mac 2023 /PRNewswire/ -- Hisense, jenama perkakas rumah global terkemuka dan elektronik pengguna global, dan Paris Saint-Germain baru -baru ini meraikan tahun ketiga perkongsian mereka dengan iklan baharu.

Hisense menandakan perkongsian tahun ketiga dengan Paris Saint-Germain
Hisense menandakan perkongsian tahun ketiga dengan Paris Saint-Germain

Iklan tersebut, yang mempamerkan TV ULED & Laser dan peti sejuk pintar terkini Hisense, menampilkan Marco Verratti, Nuno Mendes dan Fabio Ruiz, dan mengalu-alukan kembali kapten pemenang Piala Dunia Lionel Messi untuk kali kedua, selepas kemunculannya tahun lepas di kedudukannya menerima sambutan yang amat positif.

Tiga tahun perkongsian dan kembalinya beberapa pemain terkemuka Paris Saint-Germain ke tempat Hisense, mencerminkan pengiktirafan dan sokongan Kelab terhadap Hisense, membantu membuktikan bahawa jenama Hisense dihormati dan dihargai di seluruh dunia.

Hisense & Paris Saint-Germain berjanji membawakan anda sesuatu yang Di Luar Jangkaan Anda

Kandungan iklan tersebut mengukuhkan tema menyeluruh Hisense dan Paris Saint- Germain untuk perkongsian tahun ini: Di Luar Jangkaan Anda. Slogan ini bertujuan untuk menunjukkan kepada pengguna dan peminat bagaimana produk dan teknologi Hisense, dan pasukan bola sepak Paris Saint-Germain, kedua-duanya Di Luar Jangkaan Anda.

Dalam klip tersebut, Marco Verratti, Fabian Ruiz dan Nuno Mendes dibawa ke padang selepas mereka menyaksikan kemahiran pemain bola sepak muda bermain perlawanan melalui teknologi mod sukan di televisyen Hisense mereka. Ketika permainan semakin sengit, Lionel Messi dibawa untuk menyelamatkan perlawanan, membawa pemain muda dan bintang Paris Saint-Germain pengalaman Di Luar Jangkaan Mereka.

Hisense melancarkan iklan ini di belakang prestasi luar negara yang berjaya pada tahun lalu. Analisis baharu daripada Ipsos, firma penyelidikan pasaran terkemuka, mendapati kesedaran jenama Hisense di Perancis meningkat sebanyak 8 mata peratusan sejak ia menandatangani perkongsiannya dengan kelab bola sepak Paris, meningkat setiap tahun sejak 2020.

Hisense dan Paris Saint-Germain telah melaksanakan banyak projek bersama-sama dalam apa yang telah menjadi perkongsian tiga tahun yang menarik, daripada paparan LED baharu di sekeliling Parc des Princes kepada usaha amal seperti sumbangan peralatan pintar untuk meningkatkan pengalaman latihan digital untuk remaja yang memerlukan melalui Dana Endowmen Paris Saint-Germain.

Ketika Hisense terus menolak halangan teknologi paparan dan mengembangkan pertumbuhan antarabangsanya, peristiwa penting dengan Paris Saint-Germain ini mempamerkan komitmennya untuk membina hubungan yang kukuh dan mampan dengan pengguna di seluruh dunia.

 

Source: Hisense
Keywords: Computer/Electronics Consumer Electronics Electronic Components Entertainment Retail Sports Licensing/marketing agreements