omniture

Pameran Canton Dalam Talian ke-133 Menggabungkan Produk Berkualiti untuk Memupuk Perkembangan Sihat Kanak-kanak

Canton Fair
2023-06-05 14:42 19

GUANGZHOU, China, 5 Jun 2023 /PRNewswire/ -- Kira-kira 400 syarikat mempamerkan produk bersalin dan bayi berkualiti tinggi di bahagian dalam talian yang sedang berlangsung dalam Pameran Import dan Eksport China ke-133 ("Pameran Canton" atau "Pameran") kepada dunia. Syarikat-syarikat ini telah menggunakan kualiti produk mewah dan reka bentuk yang inovatif untuk menawarkan pengguna penyelesaian baharu dan boleh dipercayai untuk pertumbuhan sihat kanak-kanak melalui platform dagangan yang menarik.


Suzhou Gentle Treasure Toys Co., Ltd .,("Gental Treasure") dengan tumpuannya pada produk jenama asli, membawakan barisan menarik lebih 1,500 tawaran baharu di Pameran Canton, menyediakan pelbagai pilihan untuk pembeli global untuk dipilih daripada dan menjaga anak-anak mereka terhibur dan dididik.

Antaranya, siri dinosaur mesra alam ialah karya agung inovatif Gentle Treasure. Siri ini mempunyai warna-warna terang, reka bentuk yang comel dan terang, yang memecahkan persepsi orang ramai terhadap imej tradisional dinosaur. Mainan dinosaur dengan muka bulat manis dan pepaku mini penuh dengan sifat kebudak-budakan, yang boleh merangsang minat kuat kanak-kanak untuk meneroka dunia dinosaur dan belajar tentang makhluk prasejarah yang misteri. Semasa mengejar kualiti dan inovasi produk, Gentle Treasure juga mengamalkan konsep perlindungan alam sekitar hijau, menggunakan 100% bahan kitar semula GRS untuk pengeluaran. Lawati halaman perusahaan Gental Treasure di tapak web rasmi Pameran Canton: https://goo.su/ VGtr5F, dan ketahui lebih lanjut tentang produk.

Selain itu, pelbagai jenis pakaian kanak-kanak turut menjadi kemuncak Pameran Canton. Guangzhou Jatus Corporation Limited ("Jatus") terserlah dengan pelbagai gaya bergaya dan indah, termasuk jaket, baju, pakaian dan set seluar pendek. Salah satu produk yang menonjol dari Jatus ialah penggantung seluar kanak-kanak Zhida, yang diperbuat daripada denim kapas basuh biru tua dan dihiasi dengan butang gram haiwan. Suspensi direka bentuk dengan labuh tiga sisi, menjadikannya lembut, selesa dan bergaya untuk dipakai oleh kanak-kanak, sekali gus meninggalkan kesan mendalam kepada pembeli global. Untuk lebih banyak produk pakaian kanak-kanak berkualiti tinggi, hanya lawati halaman perusahaan Jatus di laman web rasmi Pameran Canton: https://goo.su/zhHHh5K.

Anhui Hope Child Product Co., Ltd. mempersembahkan koleksi kereta dorong bayi terbaru mereka di Pameran, menawarkan ibu bapa pilihan premium dalam kualiti dan keselamatan. Kereta dorong ini mempunyai fungsi tempat duduk boleh balik, brek rod penyambung, dan sistem baring 3-kelajuan, menjadikannya kereta sorong 2-dalam-1 yang sempurna untuk bayi dan kanak-kanak. Ia boleh dilaraskan untuk berbaring rata atau duduk menegak, memberikan perjalanan yang lebih selesa dan selamat. Selain itu, kereta sorong juga boleh dinaik taraf kepada kerusi kereta kanak-kanak, yang mampu memenuhi keperluan kanak-kanak yang sedang membesar. Maklumat lanjut ada di halaman Pameran Canton, https://goo.su/ZEONSzL.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk berkualiti tinggi, sila daftar di https://invitation.cantonfair.org.cn/BuyerUser/RegisterUser?MediaType=16 atau hubungi caiyiyi@cantonfair.org.cn.

Source: Canton Fair
Keywords: Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail Toys Children-related news Trade show news