omniture

Geberit Lambang ikonik bilik mandi Swiss Memperkenalkan Plat Penggerak Sigma70 Inovatif dengan Reka Bentuk Elegan dan Mekanisme Tepat untuk Penaiktarafan Bilik Mandi Serba inovasi kreatif

Geberit North and South East Asia
2023-06-09 09:00 190

SINGAPURA, 9 Jun 2023 /PRNewswire/ -- Geberit, peneraju pasaran dunia yang terkenal bagi produk sanitari, memperkenalkan plat penggerak Sigma70 baharu kepada koleksi produk bilik mandinya. Plat penggerak yang inovatif ini melambangkan reka bentuk terapung yang minimalis serta piawaian estetik tertinggi. Ia diilhamkan oleh mekanisme yang berexperimental serta warna dan bahan seni bina.

Plat penggerak inovatif ini melambangkan reka bentuk terapung yang minimalis serta piawaian estetik tertinggi.
Plat penggerak inovatif ini melambangkan reka bentuk terapung yang minimalis serta piawaian estetik tertinggi.

"Geberit menyasarkan untuk menyediakan bukan sahaja penyelesaian bilik mandi yang elegan dan moden, tetapi turut memastikan kemudahan penggunaan untuk pengguna," kata Elaine Naveen, Ketua Pemasaran dan Pengurusan Produk, Geberit Asia Utara dan Asia Tenggara. "Penggerakan pam mekanikal yang andal untuk plat penggerak Sigma70 menjanjikan operasi yang ringkas dan intuitif, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk sebarang bilik mandi."

Reka bentuk tepat untuk bilik mandi moden

Plat penggerak Sigma70 ialah penambahan yang andal dan berfungsi kepada sebarang bilik mandi moden yang secara estetiknya dapat mengoda dan memenuhi pesona pemilik rumah mahupun pereka dalaman. Salah satu ciri luar biasa Sigma70 ialah reka bentuk tanpa bingkai dan minimalis. Reka bentuk itu ditingkatkan dengan bentuk cembung sedikit melengkung yang mencipta karakter terapung untuk melengkapkan sebarang hiasan.

Reka bentuk ini dapat dijayakan melalui mekanisme cuba-dan-uji dua butang berasingan pada plat yang diselaraskan dengan tepat untuk mengaktifkan dwipam curah yang menjimatkan air. Ini dapat memastikan penggunaan dan pemasangan mudah melalui pengaktifan terselaras pada sistem dwipam curah. Walaupun dengan dua butang berasingan, permukaan plat kelihatan homogen seolah-olah ia digabungkan daripada satu acuan.

Plat penggerak Geberit Sigma70 baharu melengkapkan hiasan bilik mandi moden, menjadikannya pilihan versatil untuk pemilik rumah dan pereka yang tercari-cari penambahan yang bergaya dan berfungsi untuk bilik mandi.
Plat penggerak Geberit Sigma70 baharu melengkapkan hiasan bilik mandi moden, menjadikannya pilihan versatil untuk pemilik rumah dan pereka yang tercari-cari penambahan yang bergaya dan berfungsi untuk bilik mandi.

Tingkatkan reka bentuk bilik mandi dengan pelbagai warna dan bahan

Di samping itu, reka bentuk yang amat ringkas dapat berharmoni dengan warna serta bahan yang berbeza. Ia melengkapkan hiasan bilik mandi moden, menjadikannya pilihan yang versatil untuk pemilik rumah dan pereka yang tercari-cari penambahan yang bergaya dan berfungsi kepada bilik mandi.

Selain daripada warna-warna kaca – putih, hitam, kelabu pasir dan lahar – serta variasi model keluli tahan karat "brushed", plat penggerak Sigma70 turut tersedia dengan logam hitam matt dan putih matt serta keluli tahan karat emas merah, hitam, krom dan loyang.

"Dengan keluaran baharu Sigma70, Geberit menyasarkan untuk menawarkan kepada pemilik rumah dan pereka dengan kebebasan untuk mencipta ruang bilik mandi diperibadikan dan kohesif yang sangat sesuai dengan sebarang gaya dan pilihan," simpul Elaine.

Terokai keanggunan plat penggerak Geberit Sigma70 baharu. Untuk maklumat lanjut, kunjungi laman sesawang Geberit rasmi di https://www.geberit.com.sg/.

Latar Belakang Geberit 

Geberit Group yang beroperasi di peringkat global merupakan peneraju Eropah dalam bidang produk sanitari. Geberit beroperasi dengan kehadiran tempatan yang kukuh di kebanyakan negara Eropah, menyediakan nilai tambahan unik apabila melibatkan teknologi sanitari dan seramik bilik mandi. Jaringan pengeluarannya mencakupi 26 kemudahan pengeluaran, yang mana 4 daripadanya terletak di luar negara. Kumpulan ini beribu pejabat di Rapperswil-Jona, Switzerland. Dengan sekitar 12,000 pekerja kira-kira di 50 negara, Geberit menjana jualan bersih sebanyak CHF 3.4 bilion pada tahun 2022. Saham Geberit disenaraikan pada SIX Swiss Exchange dan telah dimasukkan ke dalam SMI (Swiss Market Index) sejak tahun 2012.

 

Source: Geberit North and South East Asia
Keywords: Construction/Building Household Products New products/services