omniture

DESA KITSUNÉ, BALI: OASIS BERWAWASAN MENANTI

Savaya Group
2023-11-16 01:11 35

BALI, Indonesia, 16 November 2023 /PRNewswire/ -- Kolaborasi inovatif Kitsuné bersama Savaya Group bersedia untuk memulakan era baharu kemewahan. Dijadualkan dibuka pada awal tahun 2024, Desa Kitsuné akan memberi wajah baharu kepada hospitaliti mewah dengan oasis luasnya berukuran 5000 kaki persegi, membawakan empat pengalaman unik yang menunjukkan dengan jelas komitmen tidak berbelah bahagi jenama ini kepada reka bentuk inovatif dan kecemerlangan kreatif.

DESA KITSUNÉ, BALI: A VISIONARY OASIS AWAITS
DESA KITSUNÉ, BALI: A VISIONARY OASIS AWAITS

Sepanjang pantai bahagian selatan Bali, anda akan menemui gabungan yang harmoni antara budaya, seni dan kerohanian. Terletak di antara Kerobokan dan Pantai Echo, kehidupan di Canggu merupakan pertemuan antara daya hidup dan kedamaian. Persekitaran yang indah ini, di mana sawah padi yang hijau dan subur merangkul dengan gemalai pasir berwarna hitam Lautan Hindi, menunjukkan kepada semua yang menyaksikan peluang dengan transformasi mendalam.

Desa Kitsuné, akan menjadi destinasi unik yang menghimpunkan antara budaya Bali dan lambang art de vivre Kitsuné - gaya hidup yang unik kepada jenama ini, sangat istimewa di hati Gildas dan Masaya. Ia akan menjadi tempat di mana kegembiraan, alam semula jadi, keseronokan dan kemewahan wujud bersama dalam keharmonian yang sempurna.

Desa, yang bermaksud "kampung" dalam bahasa Indonesia, ialah tempat luar biasa yang menawarkan perjalanan imersif menuju alam sejagat jenama ini, seperti sebuah kampung mini yang anda tidak mahu tinggalkan. Memandang melalui Oasis dengan nilai kegembiraan dan keriangan ini ialah Fox ikonik, memberi perlindungan pada setiap sudut. Karakter utama Kitsuné diubah menjadi totem yang diilhamkan oleh seni kuil Indonesia, membuktikan keghairahan Bali terhadap seni arca.

"Apabila anda memiliki sedikit kredibiliti menerusi hakikat bahawa kami merupakan syarikat rakaman muzik yang bagus, yang mana kami menghasilkan pakaian dan kopi kami sendiri dan kami mementingkan kualiti, saya berpendapat semua entiti ini masuk akal dengan idea hospitaliti, terutamanya di Bali di mana terdapat suatu tenaga luar biasa yang membuatkan anda ingin menjadi sebahagian daripadanya. Desa kedengaran seperti satu pencapaian, janji yang membanggakan, ia teguh dan ia juga merupakan langkah yang penting dalam pembangunan Kitsuné." - Gildas Loaec

Laman Web: DesaKitsune.com

Sosial: @DesaKitsuneBali 

LATAR BELAKANG KITSUNÉ 

Dicipta pada tahun 2002 oleh Gildas Loaëc dan Masaya Kuroki, Kitsuné menawarkan Art de Vivre yang unik, menginspirasikan, menggabungkan antara jenama fesyen (Maison Kitsuné), syarikat rakaman muzik (Kitsuné Musique) serta kafe, kedai panggang, bar dan restoran (Café Kitsuné). Sepanjang dua puluh satu tahun yang lalu, jenama Parismeets-Tokyo berbilang aspek berkembang secara konsisten dan meningkatkan pengaruh antarabangsanya secara organik, membina kumpulan peminat setia di serata dunia.

 

 

Source: Savaya Group
Keywords: Amusement Parks and Tourist Attractions Hotels and Resorts Travel New products/services