omniture

Memperkenalkan Minuman Beralkohol Plum Hijau MEIJIAN Cina: Pelancaran Paling Rasa "Tart" dalam Sejarah

MEIJIAN
2023-11-29 08:52 10

CHONGQING, China, 29 November 2023 /PRNewswire/ -- Pada 29 November, MEIJIAN, jenama unggulan dalam industri minuman beralkohol plum hijau China, akan mengadakan majlis pelancaran bagi produknya paling rasa tart dalam Sejarah.

Difahamkan bahawa rasa unik MEIJIAN berasal daripada buah plum hijau asli dari China, digandingkan dengan kemahiran pembruan yang wujud setelah sekian lama dalam menghasilkan minuman beralkohol betari beraroma ringan.

Green Plum Liqueur with meals
Green Plum Liqueur with meals

Berpandukan kepada falsafah artisan bahawa "masa dari langit, tenaga dari bumi, keindahan daripada bahan dan kemahiran daripada pekerja", MEIJIAN mengintegrasikan dengan lancar intipati budaya Timur dan tradisional, membru perisa Cina yang amat mendalam rasanya yang diseduhkan dengan haruman buah plum.

Sejak penyenaraiannya pada tahun 2019, MEIJIAN mendapat populariti yang luar biasa di 20 negara dan wilayah. Pada April 2023, MEIJIAN, sebagai jenama minuman beralkohol Cina yang eksklusif, merupakan yang satu-satunya dijemput untuk mengadakan pameran di Hari Bahasa Cina Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu. Pada Jun 2022, ia membuat kemunculan di Louvre Museum dan dalam bulan Disember, ia menyerikan majlis makan malam amal Paris Téléthon dan mengalami pertembungan yang menarik dengan masakan Perancis, mendapat pujian kolektif daripada hampir seratus cef utama Le Cordon Bleu yang melihatnya secara kolektif sebagai wain meja ketiga terbesar di dunia yang berpotensi.

Tidak lama dahulu, MEIJIAN, dikenali sebagai wain meja yang sempurna, membuat penampilan yang mengagumkan di Diner de Chasse French Chefs Association. Mereka yang berpeluang untuk menikmati MEIJIAN menemui sentuhan unik roman Oriental yang terangkum dalam minuman beralkohol ini. MEIJIAN menterjemahkan dengan mahir dan mempersembahkan dengan elegan imej China yang dihargai yang dipegang oleh semua orang, membolehkan orang ramai untuk melihat daya tarikan budaya tradisional Cina yang mempesonakan.

Lebih penting lagi, MEIJIAN, menerusi campuran yang harmoni antara rasa manis dan masam, digandingkan dengan profil rasa yang sangat versatil dan inklusif, boleh dipadankan dengan rangkaian luas hidangan global. Bahkan cef-cef yang paling bijak bagi masakan Perancis mengakui bahawa kombinasi antara MEIJIAN dan masakan Perancis dapat menawarkan lapisan rasa yang kaya dan pelbagai daya tarikan. MEIJIAN boleh digunakan sebagai wain meja untuk hidangan utama dan pencuci mulut, serta apéritif dan minuman beralkohol pencernaan selepas makan malam.

 

Source: MEIJIAN
Keywords: Art Beer, Wine & Spirits Beverages Entertainment