omniture

SIS International Melancarkan Penyelesaian Penyelidikan Pasaran dan Perundingan Strategi Makanan dan Restoran Baharu di International Restaurant & Foodservice and Coffee Fest Shows of New York pada 3-5 Mac di Javits Center (Booth # 2173)

SIS International Research Inc.
2024-02-23 00:36 29

SIS International, Firma Perunding Penyelidikan dan Strategi Pasaran Global, Meningkatkan Ujian Rasa Makanan dan Penyelidikan Operasi Restoran, Mempamerkan Perkhidmatan Mereka di Pameran Perkhidmatan Makanan Antarabangsa dan Pesta Kopi.

NEW YORK, 23 Februari 2024 /PRNewswire/ -- SIS International, firma perunding penyelidikan dan strategi pasaran terkemuka, mengumumkan pengembangan perkhidmatan perundingannya di restoran dan perkhidmatan makanan di International Restaurant and Foodservice Show of New York. Syarikat itu berkata ia memperluaskan perkhidmatan dan keupayaannya sebagai langkah untuk memanfaatkan pertumbuhan kukuh industri restoran, makanan dan minuman. SIS akan menghadiri Pesta Kopi, mempamerkan jangkauan global mereka yang berkaitan dengan ujian rasa, ujian lokasi pusat, tinjauan global, dan pandangan strategik.

Ruth Stanat, Founder and President of SIS International Research
Ruth Stanat, Founder and President of SIS International Research

SIS International memperluaskan keupayaannya dalam ujian rasa makanan, penyelidikan operasi restoran, dan penyelidikan peralatan. Keupayaan ini membolehkan syarikat perkhidmatan makanan dan restoran mengoptimumkan proses, mengguna pakai teknologi baharu, dan mencapai objektif strategik.

"Memperluaskan penyelidikan dan perundingan strategi perkhidmatan makanan, makanan dan minuman kami adalah perkembangan biasa bagi SIS International. Kami mempunyai lebih daripada 40 tahun pengalaman berkhidmat kepada pemain industri utama seperti Aramark, Coca-Cola, Suntory, Mars Corporation, Nabisco, Hershey, Wendy 's, Church' s Chicken, Kraft Foods, Lipton/Knorr, Campbell Soup Company, Carlson Restaurants, Frito-Lay, Inc., General Mills, Boston Beer Company, Heineken, Vollrath, Haier, Samsung, LG, Dyson, Miele, American Sugar Alliance, TESCO dan banyak lagi. Kami membantu perkhidmatan makanan dan jenama makanan menyesuaikan diri dengan trend baharu dan mengamalkan teknologi baharu melalui penyelesaian penyelidikan, data, analisis, dan perundingan strategi," kata Ruth Stanat, CEO SIS International.

Pengembangan SIS International meningkatkan sokongannya untuk industri restoran dan perkhidmatan makanan, membolehkan pelanggan menerima pakai teknologi baharu dan menyesuaikan diri dengan perubahan pasaran. "Pendekatan kami yang berasaskan data dan rangkaian penyelesaian adalah sesuai untuk membantu pelanggan menemui peluang pertumbuhan baharu dalam sektor-sektor ini," kata Stanat.

Maklumat Tentang SIS International

SIS International ialah firma penyelidikan pasaran dan perundingan strategi global yang memberikan pandangan dan penyelesaian kepada perniagaan merentasi pelbagai industri. Dalam pengalaman 40 tahun kami, SIS telah mengendalikan projek perundingan di lebih 135 negara dan kami telah berkhidmat kepada beberapa syarikat dan organisasi terbesar dan paling berpengaruh di dunia, termasuk lebih 70% daripada Fortune 500.

Butiran Hubungan Media:

Ruth Stanat, CEO
research@sisinternational.com

Foto - https://mma.prnasia.com/media2/2344868/ceo_face.jpg?p=medium600
Logo - https://mma.prnasia.com/media2/2336649/SIS_International_Research_Logo.jpg?p=medium600

 

 

Source: SIS International Research Inc.
Keywords: Beverages Computer/Electronics Food/Beverages Restaurants Retail Survey, Polls & Research Trade show news Future Events