omniture

Comviva memperkenalkan platform Rendah Kod/Tanpa Kod yang inovatif untuk pembayaran digital dan perbankan

Comviva
2024-04-17 14:21 30
  • Penyelesaian baharu untuk membolehkan bank dan institusi kewangan menyesuaikan dan mengautomasikan aliran kerja dengan keselamatan bertaraf perusahaan dan produktiviti yang tiada tandingan.

NEW DELHI, 17 April 2024  /PRNewswire/ -- Comviva, peneraju global dalam penyelesaian pengalaman pelanggan dan pengewangan data, hari ini mengumumkan pelancaran Platform Rendah Kod/Tanpa Kod yang transformatif.

Platform Rendah Kod/Tanpa Kod yang boleh direka bentuk daripada Comviva merupakan sambungan kepada platform mobiquity® yang sedia ada dan akan membolehkan Institusi Kewangan, termasuk Bank, FinTech, dan penyedia Dompet Digital untuk mengubah landskap pembangunan.

Platform baharu ini akan membantu Institusi Kewangan untuk dengan cepat menyesuaikan diri dengan perubahan pasaran, peraturan dan permintaan pelanggan yang berkembang. Dengan kemampuan untuk membina perjalanan pengguna dan aliran kerja secara visual, bersama-sama dengan kemampuan integrasi yang lancar dengan sistem pihak ketiga, platform ini menjanjikan untuk mempercepat inovasi dan menyelaraskan operasi. Platform ini akan membolehkan penyesuaian yang cepat kepada keperluan yang muncul sementara pelancaran cepat ciri-ciri baharu akan secara ketara mengurangkan masa ke pasaran. Selain itu, dengan potensi untuk mengurangkan masa pelaksanaan sebanyak 30%-40%, platform ini akan mengurangkan perbelanjaan pembangunan dan meningkatkan produktiviti.

Berucap pada majlis tersebut, Srinivas Nidugondi, EVP dan Ketua Pegawai Operasi, Penyelesaian Kewangan Digital di Comviva berkata, "Platform Rendah Kod/Tanpa Kod baharu kami menandakan kemajuan yang inovatif dalam ruang perbankan digital dan dompet yang bersedia untuk mengubah reka bentuk dan pelaksanaan perkhidmatan oleh Bank, FinTech, dan penyedia Dompet Digital. Organisasi hari ini dicabar oleh penyerapan teknologi baharu yang cepat dan pelaburan yang besar diperlukan untuk memperkenalkan perkhidmatan baharu. Platform inovatif kami menawarkan kitaran pembangunan yang diringkaskan yang secara ketara meningkatkan produktiviti, mempercepatkan inovasi, dan mengurangkan masa ke pasaran. Platform baharu ini akan membolehkan organisasi untuk menangani dengan lancar permintaan pelanggan yang semakin meningkat menggunakan perkhidmatan tempatan yang bijak dan membangun serta melaksanakan aplikasi digital baharu dengan cepat dan efisien." 

Platform rendah kod generasi seterusnya daripada Comviva melangkaui konfigurasi untuk memudahkan proses menyambung sistem, memetakan medan data, dan menentukan perjalanan pengguna serta aliran kerja.

Ini termasuk ciri-ciri seperti Penerbit Aliran Perkhidmatan, Penerbit Saluran dan Penerbit Aliran Integrasi. Alat-alat ini membantu pengguna dengan latar belakang teknikal yang pelbagai untuk dengan mudah membuat/mengubah perkhidmatan, membina aplikasi, dan mengintegrasikan dengan sistem pihak ketiga tanpa usaha pengkodan.

mobiquity® daripada Comviva merupakan peneraju global dalam pembayaran digital. Dengan lebih daripada 90 pelaksanaan di lebih daripada 50 negara, memproses USD 250 bilion setiap tahun, platform ini memperkasakan pengguna, peniaga, perniagaan, dan bank di seluruh dunia, mendorong Syarikat Telekomunikasi dan Syarikat Fintech untuk menggunakan keupayaannya. Platform ini menyediakan pelbagai fungsi, daripada orientasi digital hingga pembayaran bil dan transaksi saudagar.

Sila hubungi: 
Sundeep Mehta
sundeep.mehta@comviva.com
Telefon bimbit +91-9910030732

Logo: https://mma.prnasia.com/media2/995982/Comviva_Logo.jpg?p=medium600

 

 

Source: Comviva
Keywords: Banking/Financial Service Computer Software Computer/Electronics New products/services Financial Technology