omniture

Next Level Aviation® dan Aeras Aviation memasuki perjanjian USM untuk aksesori enjin keluarga CFM56

Next Level Aviation
2024-05-21 21:00 33

DANIA BEACH, Fla., 21 Mei 2024 /PRNewswire/ -- Next Level Aviation® (NLA),  pembekal pesawat komersial dan enjin jet global terkemuka yang menggunakan bahan yang boleh diservis (USM), dan Aeras Aviation, syarikat pengurusan aset global yang mengkhusus dalam aset enjin akhir hayat untuk pemusnahan dan pengeluaran sebahagian, telah menandatangani perjanjian konsainan USM yang meliputi aksesori enjin keluarga CFM56.

Sebagai sebahagian daripada perjanjian, Aeras Aviation akan menyerahkan aksesori enjin dari CFM56-5B dan -7B mereka kepada Next Level Aviation® selepas itu NLA akan mengendalikan pengurusan pembaikan, kualiti, pergudangan, dan logistik untuk inventori yang diserahkan. Next Level Aviation® kemudiannya akan menjual bahan CFM56 yang boleh diservis secara global untuk menyokong pangkalan pelanggan di seluruh dunia kedua-dua syarikat dengan aksesori enjin USM pada masa pusingan dan harga yang terkemuka di pasaran.

Pengerusi & Ketua Pegawai Eksekutif Next Level Aviation® Jack Gordon mengulas, "Kami berbangga untuk bekerjasama dengan Aeras Aviation dalam perjanjian konsainan aksesori enjin CFM56 ini untuk meningkatkan lagi keupayaan NLA untuk menyokong pangkalan pelanggan global kami dan Aeras dengan aksesori enjin CFM56 yang boleh diservis dengan kos yang lebih rendah."

"Apabila peluang tersedia untuk bekerjasama dengan Aeras Aviation, ia adalah satu keputusan yang mudah. Mereka mempunyai kumpulan pengurusan yang berpengalaman yang akan menyediakan aliran bahan yang mantap untuk pelanggan kami pada tahun-tahun akan datang. Kami sangat teruja untuk bekerjasama dengan pasukan yang hebat," kata Matt Dreyer, Naib Presiden Eksekutif Rantaian Bekalan untuk Next Level Aviation®.

Pengarah Urusan Aeras Aviation, Demetrios Bradshaw, menyatakan "Kami teruja untuk mengumumkan perkongsian kami dengan Next Level Aviation. Kerjasama ini merupakan peluang yang menarik bagi kedua-dua organisasi untuk memanfaatkan kekuatan masing-masing dan memacu inovasi dalam industri kita. Bersama-sama, kami berharap untuk mencapai matlamat bersama kami dan memberikan nilai yang lebih besar kepada pelanggan kami."

"Perkongsian kami dengan Next Level Aviation menandakan satu peristiwa penting bagi Aeras Aviation. Gabungan kepakaran dan sumber kedua-dua organisasi kami pasti akan meningkatkan keupayaan kami untuk memberikan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggan kami dalam industri penerbangan," kata Pengarah Program Perdagangan Aset & Enjin Aeras Aviation, Aran Tindall.

Mengenai Next Level Aviation® 
Next Level Aviation® adalah Pekeliling Penasihat ASA-100 dan FAA 00-56B yang mematuhi pembekal stok pesawat komersial/enjin jet yang menggunakan bahan yang boleh diservis (USM) untuk semua platform pesawat Boeing dan Airbus dan enjin jet yang berkaitan. Next Level secara khusus memberi tumpuan kepada penyediaan stok bahagian ganti untuk keluarga pesawat Boeing 737 dan Airbus A320 serta enjin jet yang berkaitan. Pesawat-pesawat ini kini menyumbang kira-kira 70% daripada armada komersial global.

Ditubuhkan pada Mac 2013 oleh Jack Gordon, Mike Dreyer, dan Matt Dreyer, Next Level Aviation® telah berkembang menjadi pembekal global utama bagi pesawat komersial/enjin jet yang menggunakan bahan yang boleh digunakan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi Jack Gordon (jack@nextlevelaviation.net) atau layari nextlevelaviation.net

Mengenai Aeras Aviation
Aeras DWC LLC (t/a Aeras Aviation) adalah syarikat pengurusan aset global bertauliah ISO dan asa yang mengkhususkan diri dalam penjualan dan pembelian aset enjin lengkap, menawarkan penyelesaian akhir hayat untuk enjin melalui komponen bahagian sekeping.

Aeras Aviation memberi tumpuan kepada beberapa platform enjin termasuk CFM56-3/-5/-7, CF6-80C2, PW4000 dan V2500, menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk Teardown Enjin, Program Pengurusan Enjin, Program Keselamatan Bahan, Program Pertukaran Bilah Kipas dan Perkhidmatan Teknikal.

Ditubuhkan pada Oktober 2017 di Dubai, UAE. Dalam tempoh 7 tahun, Aeras Aviation telah membuka dua pejabat tambahan di UK dan AS dengan pasukan yang terdiri daripada 20 pekerja. Pertumbuhan geografi ini telah membolehkan Aeras Aviation menyokong syarikat penerbangan terkemuka, MRO dan penjual semula industri di seluruh dunia, dan telah meletakkan dirinya dengan hormat dalam industri, sebagai pembekal enjin yang dipercayai dan boleh dipercayai.

Untuk maklumat lanjut mengenai Aeras Aviation, sila hubungi kami: Info@aerasaviation.com. Atau layari www.aerasaviation.com.

Logo - https://mma.prnasia.com/media2/2367849/Next_Level_Aviation_Logo.jpg?p=medium600

Source: Next Level Aviation
Keywords: Aerospace/Defense Airlines/Aviation Transportation Travel Contracts