omniture

LambdaTest memperkenalkan sambungan LambdaTest untuk GitHub Copilot bagi menjadikan automasi ujian menyeluruh dalam SDLC dan meningkatkan produktiviti pembangun

LambdaTest
2024-05-24 00:51 22

NOIDA, India dan SAN FRANCISCO, 23 Mei 2024 /PRNewswire/ -- Sambungan LambdaTest untuk GitHub Copilot membolehkan pengalaman penghubung berkuasa AI dengan mengintegrasikan aliran kerja ujian dan pembangunan secara lancar. Sambungan tersebut bertindak sebagai pembantu automasi ujian, membantu pembangun dengan kemampuan jaminan kualiti di pelbagai peringkat dalam SDLC, di tempat mereka membuat kod.

22 Mei 2024, Noida/San Francisco: LambdaTest, sebuah platform pengujian serba guna berasaskan awan yang terkemuka, mengumumkan pelancaran sambungan LambdaTest untuk GitHub Copilot. Ciri inovatif ini mengubah cara pembangun mengendalikan dan melaksanakan aliran kerja ujian dalam persekitaran pembangunan bersepadu (IDE) mereka.

 

Sambungan LambdaTest digabungkan dengan lancar dengan GitHub Copilot, merapatkan aliran kerja pembangunan dan ujian dengan mudah. Kini, pembangun mempunyai keupayaan untuk memulakan pelaksanaan ujian terus daripada persekitaran Kod GitHub dan VS mereka, menghapuskan keperluan bertukar antara berbilang aplikasi. Proses yang diperkemas ini meningkatkan produktiviti dan mempercepatkan penyampaian perisian.

Dengan sambungan LambdaTest, pembangun boleh memulakan ujian dengan mudah dengan arahan mudah, menyepadukan ujian dengan lancar ke dalam aliran kerja kod mereka. Keupayaan ini bukan sahaja menjimatkan masa tetapi juga memupuk kerjasama dalam kalangan pembangunan dan pasukan ujian dengan menawarkan platform bersatu untuk mengurus keluaran perisian berkualiti, mempercepatkan proses.

Tambahan pula, maklum balas masa nyata yang disepadukan ke dalam GitHub Copilot memperkasakan pembangun untuk bergerak dengan lebih cekap dan pantas, memastikan kualiti dan kestabilan pangkalan kod mereka. Dengan melihat hasil larian regresi dengan mudah dalam persekitaran pengekodan mereka, pembangun dan penguji boleh dengan segera mengenal pasti dan menangani isu atau pepijat yang berpotensi, memudahkan penyelesaian yang lebih pantas dan penyampaian perisian berkualiti tinggi.

Mohit Juneja, Naib Presiden Jualan Strategik dan Perkongsian di LambdaTest mengulas, "Sambungan LambdaTest untuk GitHub Copilot menandakan pencapaian penting dalam komitmen kami untuk menyediakan pembangun dan profesional QA di seluruh dunia dengan pengalaman yang lancar untuk mempercepatkan penyampaian perisian. Tempoh tersebut yang melibatkan peralihan antara pelbagai aplikasi sudah berakhir, kini, pembangun boleh merancang, mencetuskan dan menganalisis ujian dengan petunjuk mudah dalam bahasa semula jadi, semua tanpa perlu menukar konteks dari IDE."

Manfaat sambungan LambdaTest melangkaui sekadar pelaksanaan ujian. Tambahan pula, sambungan menyediakan alat analisis yang mantap, memperkasakan pembangun untuk menyelidiki data ujian secara mendalam, mengenal pasti arah aliran dan membuat keputusan dipacu data untuk meningkatkan kualiti dan kestabilan kod secara konsisten.

LambdaTest kekal berdedikasi untuk memupuk inovasi dalam ujian perisian dan keupayaan ini menjadi satu lagi bukti kepada dedikasi itu. Dengan melengkapkan pembangun dan penguji dengan alatan untuk menyelaraskan proses dan menyampaikan perisian berkualiti tinggi dengan cekap, LambdaTest terus menegakkan dan memperkasakan pasukan pembangunan perisian di seluruh dunia.

Sambungan LambdaTest untuk GitHub Copilot kini tersedia untuk pembangun dan penguji. Untuk mengetahui lebih lanjut dan bermula, sila layari https://github.blog/2024-05-21-introducing-github-copilot-extensions

Perihal LambdaTest 
LambdaTest
 ialah persekitaran pelaksanaan perusahaan yang pintar dan komprehensif yang membantu perniagaan dalam mengurangkan masa dengan ketara untuk memasarkan melalui Pengaturan Ujian Tepat Pada Masa (Just in Time Test Orchestration, JITTO), memastikan keluaran berkualiti dan mempercepatkan transformasi digital. Lebih daripada 10,000 pelanggan perniagaan dan lebih daripada 2 juta pengguna dari lebih 130 negara bergantung pada LambdaTest untuk keperluan pengujian mereka.

  • Ujian Penyemak Imbas dan Aplikasi Awan membolehkan pengguna menjalankan ujian manual dan automatik aplikasi web dan mudah alih di lebih daripada 3000 penyemak imbas, peranti sebenar dan persekitaran sistem operasi yang berbeza.
  • HyperExecute membantu pelanggan menjalankan dan mengaturkan grid ujian dalam awan untuk sebarang rangka kerja dan bahasa pengaturcaraan dengan kelajuan yang sangat pantas bagi mengurangkan masa ujian kualiti, membantu pembangun membina perisian dengan lebih pantas.

Untuk maklumat lanjut, sila layari, https://lambdatest.com

Logo - https://mma.prnasia.com/media2/1721228/Lambda_Test_Logo.jpg?p=medium600

Source: LambdaTest
Keywords: Computer Software Computer/Electronics New products/services Artificial Intelligence