omniture

Qiangli Jucai Menyalakan Skrin Nasdaq di Times Square, Tonjolkan Kedudukan Jualan Global No. 1 dalam Pasaran LED

Qiangli Jucai
2024-06-10 17:05 20

XIAMEN, China, 10 Jun 2024 /PRNewswire/ -- Pengeluar produk paparan LED yang terkemuka di dunia, Qiangli Jucai, menyediakan produknya untuk skrin Nasdaq Times Square di New York, AS. Qiangli Jucai menyampaikan slogan yang menonjol kepada dunia, "Untuk skrin besar LED, carilah Qiangli Jucai", dengan kekuatan hebatnya iaitu "No. 1 dalam jualan global". Dengan cara ini, ia memberi penghormatan kepada dunia, menyebarkan kuasa inovatif paparan LED Cina dan menyampaikan visi yang indah untuk "mewujudkan sebuah syarikat hebat yang bertaraf dunia".


Menurut laporan "LED Unit Board Product Shipment Analysis-China" ("Analisis Penghantaran Produk Papan Unit LED-China") oleh Omdia, sebuah institusi penyelidikan teknologi yang terkemuka di dunia, pada tahun 2022 dan 2023, kawasan jualan Qiangli Jucai menduduki tempat pertama dalam industri paparan LED global. Ia menyediakan produk yang lebih baik kepada pelanggan dengan kapasiti pengeluaran sebanyak hampir 2.46 juta meter persegi/tahun.

Pada tahun 2024, Qiangli Jucai melancarkan generasi baharu siri DW produk pic kecil 27.5-inci standard, yang menggunakan reka bentuk saiz 16:9 standard, yang boleh mencapai paparan imej titik-ke-titik dan memulihkan imej 2K, 4K dan 8K dengan sempurna.

Ditubuhkan pada tahun 2004, Qiangli Jucai ialah sebuah perusahaan berteknologi tinggi yang mengintegrasikan antara penyelidikan dan pembangunan (R&D), pembuatan, penjualan dan perkhidmatan produk paparan LED. Ia mempunyai lebih 50 outlet perkhidmatan di seluruh dunia, menyediakan perkhidmatan profesional kepada lebih 130 negara dan wilayah; dalam masa yang sama, ia mempunyai makmal diperakui peringkat kebangsaan CNAS dan liputan automasi 98%. Ia menyediakan terminal paparan pintar visual kepada pengguna dalam bidang perkhidmatan awam kerajaan, pengguna komersial dan pengguna rumah di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi: sales@qiangliled.com 

Source: Qiangli Jucai
Keywords: Computer/Electronics Household/Consumer/Cosmetics Computer Accessories