omniture

Memang Kurang Lebih: Wacaco dengan bangganya memperkenalkan Minipresso GR2, menetapkan standard baharu dalam Kecemerlangan Espresso Mudah Alih!

Wacaco
2024-06-11 23:12 22

HONG KONG, 11 Jun 2024 /PRNewswire/ -- Wacaco Company Ltd, peneraju global dalam pembuat espresso mudah alih, dengan bangganya memperkenalkan Minipresso GR2 - inovasi terkini dalam mesin espresso mudah alih kopi bubuk.

Berdasarkan kejayaan Minipresso GR asal yang dilancarkan pada tahun 2013, Minipresso GR2 merangkumi keterangkuman dan inovasi dalam dunia kopi. Dibuat dengan semangat dan diilhamkan oleh alam semula jadi, reka bentuk minimalisnya berfungsi sebagai pintu masuk anda ke espresso aromatik yang dibancuh dengan sempurna, boleh diakses oleh semua. Misi Wacaco adalah untuk mendemokrasikan keseronokan kopi berperisa, memastikan ia satu pengalaman tanpa sempadan.

Dengan menggabungkan polimer yang terdiri daripada gandum yang inovatif dan mencapai pengurangan saiz sebanyak 30%, Minipresso GR2 mencontohi reka bentuk yang mampan, mendorong kita ke arah masa depan yang lebih hijau. Pembuat espresso mesra alam ini beroperasi sepenuhnya dengan tangan, menghapuskan keperluan elektrik. Minipresso GR2 bukan sahaja mesra alam dan mudah alih tetapi juga mentakrifkan semula kemudahan untuk peminat kopi di seluruh dunia.

Khusus untuk memberikan pengalaman pengguna yang terbaik, pasukan reka bentuk Wacaco telah menyempurnakan bakul kopi dengan teliti, mengintegrasikannya dengan lancar ke dalam kepala mesin. Terutamanya, ia kini boleh dilaraskan, membolehkan pengguna memilih antara 8 atau 12 gram kopi bubuk. Ciri unik ini membezakan mesin espresso mudah alih ini sebagai satu-satunya di pasaran yang menawarkan fleksibiliti sedemikian, mempamerkan komitmen Wacaco yang teguh terhadap inovasi. Sebagai bukti dedikasi terhadap reka bentuk yang hebat ini, Minipresso GR2 telah memenangi anugerah reka bentuk IF dan Reddot 2024.

Terokai Minipresso GR2 hari ini dan tingkatkan pengalaman kopi anda ke tahap yang lebih tinggi.

Minipresso GR2 boleh didapati secara runcit pada harga USD59.90 melalui https://www.wacaco.com/products/minipresso-gr2

Mengenai Wacaco:

Ditubuhkan pada tahun 2013 di Hong Kong oleh Hugo Cailleton dan Jessie Wang, Wacaco Company Limited dengan pantas muncul sebagai salah satu pengeluar utama pembuat kopi mudah alih di seluruh dunia. Jenama kami menyokong untuk memecahkan sempadan tradisional pembuatan kopi dengan mentaliti 'minuman di mana sahaja' kami, sambil menegakkan standard yang teguh dalam kualiti dan reka bentuk.

Cari Gambar dan Video di sini: wacaco.coffee/GR2Photos

Maud Le Car brewing with the Minipresso GR2. Photo credit: Garance Rx.
Maud Le Car brewing with the Minipresso GR2. Photo credit: Garance Rx.

 

Video - https://www.youtube.com/watch?v=_M_Nrs7M4oE
Gambar - https://mma.prnasia.com/media2/2434920/Wacaco_Minipresso_GR2.jpg?p=medium600
Logo - https://mma.prnasia.com/media2/1076081/Wacaco_Logo.jpg?p=medium600

Source: Wacaco
Keywords: Beverages Retail New products/services