omniture

Hortiflorexpo IPM Shanghai 2019, Saksikan peluang baharu Kilang Tumbuhan Cina

Shanghai Intex Exhibition Co., Ltd.
2019-01-10 10:00 1728

SHANGHAI, 10 Januari 2019 /PRNewswire/ -- Hortiflorexpo IPM Shanghai kali ke-21 bakal diadakan pada 20-22 April 2019 di Pusat Ekspo Antarabangsa Baharu Shanghai (Dewan W2-W5) dengan keluasan pameran seluas 50,000 meter persegi.

Kilang tumbuhan bina sendiri 10,000 meter persegi itu berjaya beroperasi di Beijing sejak Disember lalu bagi menyediakan persekitaran yang sesuai dan kaedah penanaman konvensional, yang mana sayur-sayuran dihasilkan dan dijual terus melalui kedai segar dalam talian kilang berkenaan. Perniagaan ini memanfaatkan peluang pembelian pertanian baharu. Menurut data, salah satu daripada produk jualan terlaris pada Hari Krismas dan Hari Tahun Baharu ialah bunga. Memandangkan "Kehidupan Hijau" menjadi popular, lebih banyak produk hortikultur akan turut disediakan kepada pengguna.

Bagi kedua-dua jenama utama dan perniagaan kecil-kecilan yang melancarkan produk-produk baharu di China, Hortiflorexpo IPM Shanghai merupakan satu peluang sempurna. Pameran ke-21 itu akan dilancarkan di Pusat Pameran Antarabangsa Baharu Shanghai pada 20-22 April 2019.

Selama 20 tahun, Hortiflorexpo IPM telah disokong dan dipuji oleh industri dan menjadi acara paling berprestij di Asia. Pada tahun 2017, ia menerima hampir 800 pempamer dari sekitar 30 negara dan wilayah bagi mempamerkan produk dan idea terkini mereka.

Pada tahun 2019, acara ini bakal diperluas kepada 50,000m2, dengan skala lebih luas dan susun atur keseluruhan yang diurus dengan baik. Bahan pameran bermula dengan bunga kepada hortikultur, florikultur, perkebunan, hiburan luar dan produk sokongan berkaitan.

Beberapa program sampingan akan diadakan serentak dengan Hortiflorexpo IPM Shanghai: pertunjukan gubahan bunga dan forum-forum perindustrian seperti Hari Holland, Persidangan Penyelidikan Teknologi dan Aplikasi Cina untuk Produk Kebun Baharu dan Anak Pokok, Forum Penghijauan Vertikal dan 'Sponge City', Persidangan Promosi Teknologi Tumbuhan Nurseri, Forum Perkebunan Sendiri, Persidangan Bonsai Mikro dan sebagainya.

Menerusi pasangan pengguna yang semakin matang di China, menjadi suatu keperluan untuk mengukuhkan pertukaran dan kerjasama antara industri dan silang industri antara negara-negara serta wilayah-wilayah untuk terus belajar dari satu sama lain. Hortiflorexpo IPM Shanghai ke-21 sememangnya akan membawa gelombang "pembangunan hijau" baharu bagi mewujudkan platform antarabangsa untuk interaksi maklumat, hubungan inovasi dan perkhidmatan jenama.

Hubungi Kami:

Shanghai Intex Exhibition Co., Ltd.
+86-21-6295-7551
Angela Wan: wanqi@shanghai-intex.com 
Xinyi Dong: dongxinyi@shanghai-intex.com

Source: Shanghai Intex Exhibition Co., Ltd.
Keywords: Agriculture Household Products Trade show news Future Events