omniture

Musim Panas Kembali Tatkala Peminat Bunga-bungaan Berpusu ke Kunming untuk Ekspo Bunga Antarabangsa 2019

KIFE
2019-06-19 00:16 240

KUNMING, China, 19 Jun 2019 /PRNewswire/ -- Pembukaan Ekspo Bunga Antarabangsa Kunming ke-20 China (KIFE 2019), yang akan diadakan di Kunming Dianchi International Convention and Exhibition Center, Wilayah Yunnan, bersedia untuk meluaskan kerjasama global selanjutnya dalam industri bunga. Pada tahun ini, para tetamu akan disajikan dengan pameran bunga yang unggul tatkala Reed Exhibitions, penganjur Eksekutif utama ekspo bunga, bersedia untuk membawa peserta pameran dan pelawat dalam kembara penerokaan, keanggunan dan keharmonian yang dibawa oleh bunga musim panas. Acara ini akan diadakan dari 12 hingga 14 Julai.

Musim Panas Kembali Tatkala Peminat Bunga-bungaan Berpusu ke Kunming untuk Ekspo Bunga Antarabangsa 2019
Musim Panas Kembali Tatkala Peminat Bunga-bungaan Berpusu ke Kunming untuk Ekspo Bunga Antarabangsa 2019

"Keadaan hortikultur yang sangat baik di Yunnan meletakkan asas kukuh untuk KIFE 2019 menjadi pameran bunga terbesar di Asia," kata Lanny, Naib Presiden Reed Exhibitions. "Kami ingin mengambil peluang ini untuk membawa pelawat kami bukan sahaja untuk mengagumi teknologi dan perkhidmatan yang baru muncul tetapi juga untuk menikmati pesta bertaraf dunia 'Yunnan flora' yang indah dipandang", tambahnya.

Selain kemeriahan pameran dan acara bunga yang gilang gemilang, salah satu ciri yang paling menonjol pada tahun ini ialah satu rangkaian aktiviti yang membolehkan pelawat menikmati landskap Yunnan yang murni. Perancangan sedang dibuat untuk lawatan di mana pelawat boleh memulakan perjalanan menelusuri tumbuh-tumbuhan dan flora yang subur dan eksotik di rantau ini dan ladang bunga dan tapak semaian tanaman. Terdapat juga persaingan bunga bunga di mana pereka antarabangsa ditetapkan untuk memaparkan ciptaan bunga yang menarik.

Pameran yang akan diadakan bersama Forum Runcit Florikultur China dan Ekspo Perkebunan Sendiri China juga akan menghimpunkan pakar-pakar dan pemimpin industri bunga di bawah satu bumbung untuk berkongsi kepakaran dalam enam bidang penting termasuk florikultur, pembiakan, pemprosesan bunga, bahan florikultur dan hortikultur, teknologi, jentera dan banyak lagi.

"Untuk mempermudah proses pemadanan perniagaan dan membantu peserta pameran global untuk memanfaatkan KIFE 2019 sepenuhnya, kami telah membangunkan aplikasi mudah alih 'Reed Connect'", kata Chris, pengarah projek. "Melalui aplikasi yang dibangunkan khusus, peserta pameran dan pelawat akan mempunyai akses kepada maklumat pameran, jadual persidangan, butiran aktiviti di tapak dan peta reruai pada satu sentuhan butang."

Aplikasi ini boleh dimuat turun secara percuma di laman sesawang.
Untuk maklumat lanjut mengenai KIFE 2019, sila layari https://www.kmflowerexpo.com/en-gb.html

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190612/2494262-1

Source: KIFE
Keywords: Amusement Parks and Tourist Attractions Travel Trade show news Future Events