omniture

SKYWORTH terus sokong atlet di ASEAN dengan taja Sukan Para ASEAN 2020

SKYWORTH
2019-12-17 18:25 197

MANILA, Filipina, 17 Disember 2019 /PRNewswire/ -- Sukan Asia Tenggara kali ke-30 akhirnya melabuhkan tirainya di Filipina hasil daripada usaha yang harus dipuji oleh semua atlet yang mengambil bahagian dan penyokong dari 11 buah negara. Majlis penutup diadakan dengan jayanya di New Clark City Athletics Stadium pada 11 Disember, melambangkan pengakhiran sempurna untuk permainan sukan dwitahunan rantau ini.

SKYWORTH, perintis bagi Kecerdasan Buatan + Internet Pelbagai Benda (AIoT) skrin-besar dan jenama televisyen global yang terkemuka, teruja kerana dapat menjadi sebahagian daripada acara sukan yang mengujakan ini dengan menjadi Penaja Televisyen dan Rakan Kongsi Platinum Rasmi untuk Sukan Asia Tenggara 2019 kali ke-30. Dengan kualiti imej luar biasa yang dibawakan oleh SKYWORTH, penonton mampu mengabadikan semua detik bersejarah yang dikuasakan oleh teknologi pemampasan gerakan selain keupayaan AI termaju yang lain. Dalam masa yang sama, SKYWORTH membawa banyak keseronokan kepada peminat-peminat dengan empat Zon Peminat interaktifnya di Sukan SEA yang mana peserta-peserta boleh menunjukkan kemahiran mereka dengan bermain permainan sukan maya yang dikuasakan oleh TV SKYWORTH.

Zon Peminat Interaktif dikuasakan oleh SKYWORTH di Sukan SEA
Zon Peminat Interaktif dikuasakan oleh SKYWORTH di Sukan SEA

Komitmen SKYWORTH dalam menyokong hiburan sukan tidak berakhir dengan Sukan SEA. Syarikat ini akan turut menaja Sukan Para ASEAN ("Sukan Para ASEAN") 2020 sebagai usaha untuk merapatkan jurang antara dunia fizikal dan bidang digital menerusi teknologi rintisnya dan pemahaman terhadap AIoT skrin-besar. Sukan Para ASEAN bakal diadakan mulai 18-25 Januari dan dijangka menjadi tuan rumah kepada lebih daripada 2,000 atlet dari 11 buah negara Asia Tenggara.

"SKYWORTH amat berbesar hati untuk menjadi penaja Sukan SEA ke-30. Syarikat ini berusaha untuk membawa hiburan sukan yang terbaik kepada semua peminat sukan Asia Tenggara," kata Jack Lee. "Sebagai sebuah syarikat TV yang terkemuka, kami ingin memanfaatkan sepenuhnya kehandalan teknologi kami bagi menyerlahkan potensi daripada setiap atlet. Kami percaya Sukan Para ASEAN 2020 akan melakar satu lagi kejayaan!"

Latar Belakang SKYWORTH 

SKYWORTH GROUP LIMITED (HKG: 00751) ialah pembekal terkemuka bagi penyelesaian teknologi yang unik, canggih dan mampu milik. Syarikat bernilai lebih US$ 19 bilion dan menggaji lebih 40,000 orang di seluruh dunia (setakat 1 Mac 2019). Beribu pejabat di Shenzhen, "Lembah Silikon" China, SKYWORTH menawarkan barangan elektronik pengguna, peranti paparan, kotak atas-set digital, monitor keselamatan, komunikasi rangkaian, semikonduktor, peti sejuk, mesin basuh, telefon bimbit dan lampu LED. Ditubuhkan pada tahun 1988, Syarikat kini merupakan salah satu daripada Lima Jenama TV Warna Terbaik di dunia dan merupakan jenama utama dalam pasaran industri paparan Cina. Ia juga merupakan penyedia global Tiga Terbaik bagi platform TV Android.

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi: http://seagames.skyworthoverseas.com/

Hubungan Media

SKYWORTH
Lydia Xie
Telefon: +86 185 2036 0310 
Emel: xielidi@skyworth.com  

BCW for SKYWORTH 

Belyndia Wang

Telefon: +852 2963 6787

Emel: skyworth@bcw-global.com 

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20191211/2667616-1?lang=0

Source: SKYWORTH
Keywords: Computer/Electronics Consumer Electronics Internet Technology