omniture

TECNO Mobile Gabungkan Kerjasamanya dengan Google di CES 2020

CAMON 12 Pro terkini bawakan Google Assistant Button khusus bolehkan pengguna siapkan lebih banyak perkara di mana-mana sahaja.
TECNO Mobile
2020-01-13 08:08 205

SHANGHAI, 13 Januari 2020 /PRNewswire/ -- Jenama telefon mudah alih utama global TECNO Mobile membawa Telefon Pintar Camon 12 Pro terkininya, dikuasakan oleh sistem pengendalian Android™ 9 Pie Google dan dilengkapi dengan Google Assistant Button, ke CES 2020.

TECNO Mobile telah menjalin perkongsian dengan Google untuk membawa sistem pengendalian Android yang terkini kepada pelanggan. Tatkala Google membuat penambahbaikan kepada Android demi pengalaman yang lancar untuk kelas peranti pintar baharu ini, TECNO melancarkan telefon pintar CAMON 12 Pro terkini yang mempunyai Google Assistant Button yang dipamerkan di reruai Google di CES 2020, bagi membantu pengguna menyelesaikan sesuatu perkara dengan pantas dan membuat perancangan lebih awal agar pengguna dapat memberi tumpuan terhadap hal yang paling penting.

Google demonstrasikan peranti pintar dengan Google Assistant Button di CES 2020
Google demonstrasikan peranti pintar dengan Google Assistant Button di CES 2020

 

TECNO CAMON 12 PRO dengan Google Assistant Button dipamerkan di reruai Google
TECNO CAMON 12 PRO dengan Google Assistant Button dipamerkan di reruai Google

"TECNO menekankan pengalaman pengguna imersif yang diberikan melalui perkakasan dan perisian yang canggih," kata Stephen HA, presiden TRANSSION dan Pengurus Besar TECNO Mobile. "Kami gembira untuk memulakan misi bersama Google ini."

CAMON 12 Pro yang baru dilancarkan ini dilengkapi dengan Tiga Kamera Belakang 16+2+8MP AI Max, pengimbas cap jari pada-paparan yang revolusioner serta sistem pengendalian Android™ yang menyediakan:

  • Sokongan berbilang kamera dan kemas kini kamera: Dengan tiga kamera belakangnya, pengguna dapat menikmati zum, bokeh dan penglihatan stereo dengan lancar.
  • Emoji AR: Pengguna CAMON 12 Pro boleh menghidupkan emoji kegemaran mereka dengan ekspresi wajah yang sebenar.
  • Pengalaman Pemesejan Dipertingkat: Pengguna boleh membalas pesanan atau memasukkan teks lain terus daripada pemberitahuan. Android™ 9 Pie kini memaparkan imej dalam Pemberitahuan Pemesejan pada telefon.
  • Tetapan saluran pemberitahuan yang mudah: Pengguna kini dapat menyekat seluruh kumpulan saluran dalam tetapan pemberitahuan untuk aplikasi. Android™ 9 Pie kini menghantar tujuan siaran apabila menyekat keadaan saluran pemberitahuan dan perubahan kumpulan saluran.
  • Google Assistant Button: Dengan Google Assistant, pengguna boleh mengurus tugasan, berhubung, mendapat jawapan dan mengawal laman utama mereka ke mana sahaja tujuan mereka. Ia juga membantu pengguna kekal selangkah di hadapan dengan cadangan dan peringatan pintar apabila benar-benar memerlukannya, terus pada skrin telefon. Untuk bermula, anda hanya perlu menyebut "Hey Google" atau ketik Google Assistant Button.

TECNO telah menunjukkan kebolehan mantapnya untuk menjadi peneraju dengan bertindak balas kepada trend pengguna yang terkini menerusi penyelidikan dan pembangunan (R&D) yang mantap. TECNO akan memperluaskan lagi perkongsiannya dengan Google bagi menyediakan pelanggan dengan telefon pintar yang lebih sofistikated dan berkuasa.

Latar Belakang TECNO Mobile 

TECNO Mobile ialah jenama telefon pintar premium daripada TRANSSION Holdings. Mendukung intipati jenama untuk "Expect More" ("Menjangkakan Lebih Lagi"), TECNO komited untuk memberi orang ramai dengan akses kepada teknologi terkini pada harga mampu milik, bagi membolehkan pengguna untuk mencapai melangkaui batasan semasa mereka dan meneroka banyak kemungkinan. TECNO memahami keperluan pengguna daripada pasaran-pasaran berbeza dan menyediakan mereka dengan inovasi setempat dalam seluruh portfolio produk yang menampilkan telefon pintar, tablet dan telefon biasa. TECNO ialah penggiat global yang utama dengan kehadiran dalam sekitar 60 pasaran baru muncul di seluruh dunia. Ia juga merupakan Rakan Kongsi Tablet dan Telefon Bimbit Rasmi Manchester City Football Club. Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi: www.tecno-mobile.com

Ketahui Lebih Lanjut 

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200110/2687870-1-a?lang=0
Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200110/2687870-1-b?lang=0

Source: TECNO Mobile
Keywords: Computer/Electronics Entertainment Mobile Entertainment Telecommunications New products/services Trade show news