omniture

Risen Energy terima akreditasi TMP TUV Rheinland

Risen Energy Co., Ltd
2020-05-02 01:21 1439

NINGBO, China, 2 May 2020 /PRNewswire/ -- Zhou Chicheng, naib presiden Produk solar di TUV Rheinland dan Zhang Yichi, pengurus besar modul, berserta beberapa rakan sekerja mereka, melawat Risen Energy pada 27 April. Semasa kunjungan mereka, Zhang Yichi, bagi pihak TUV Rheinland, memberikan Risen Energy dengan kelayakan TMP Laboratory yang diiktiraf TUV Rheinland. Eksekutif-eksekutif daripada Risen Energy, termasuk presiden Xie Jian, pengarah penyelidikan dan pembangunan (R&D) kanan kumpulan Liu Yafeng dan pengarah khidmat pelanggan global Hu Yuhui, menghadiri upacara pelesenan.

Risen Energy kini Makmal Rakan Kongsi Diperakui TUV Rheinland
Risen Energy kini Makmal Rakan Kongsi Diperakui TUV Rheinland

Sepanjang dua belas bulan yang lalu, TUV Rheinland menjalankan beberapa kajian semula terhadap keupayaan teknikal Risen Energy dalam bidang sistem pengurusan, persekitaran, kakitangan dan peralatan berdasarkan Keperluan Am untuk Pematuhan Makmal Pengujian dan Penentukuran IEC/ISO 17025 serta keperluan teknikal lain mengikut piawaian ujian yang berkaitan. Hasilnya, Risen Energy didapati mematuhi sepenuhnya protokol pengurusan makmal luarnya. Oleh itu, penganugerahan kelayakan ini menunjukkan kecemerlangan Risen Energy dalam pengurusan dan pengujian makmal.

Presiden Risen Energy Xie Jian berkata, "Kami berasa amat gembira dapat menjadi TMP Laboratory diiktiraf TUV Rheinland, yang bukan sahaja menunjukkan kelayakan kakitangan dan peralatan, kemudahan serta persekitaran yang utama dalam industri kami, tetapi turut menunjukkan keperluan ketat kami apabila melibatkan pengujian produk. Kami berharap dapat berkolaborasi dengan TUV Rheinland ketika kami terus mendorong pembangunan mampan industri ini."

En. Zhou menambah, "Pengiktirafan ini menunjukkan bahawa selain daripada kapasiti pembuatan yang mantap, Risen Energy juga mempunyai keupayaan R&D dan pengurusan kualiti bertaraf tinggi, yang menjadi lambang syarikat-syarikat pembuatan yang terkemuka dalam industri. Kami berharap agar dapat meningkatkan lagi pertukaran dan komunikasi berterusan berkisarkan teknologi dengan TUV Rheinland dan untuk mendapat manfaat daripada satu sama lain melalui usaha kolaborasi yang berterusan serta turut menggalakkan pembangunan industri yang sihat."

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200428/2788149-1?lang=0

Source: Risen Energy Co., Ltd
Keywords: Alternative Energies Computer/Electronics Electrical Utilities Electronic Components Environmental Products & Services Green Technology Oil/Energy Utilities