omniture

BTS Universe Story Berasaskan BTS Netmarble Baharu Dibuka Untuk Pra-Pendaftaran pada 18 Ogos

Netmarble
2020-08-18 10:00 494

SEOUL, Korea Selatan, 18 Ogos 2020 /PRNewswire/ -- Netmarble telah mengumumkan bahawa permainan mudah alih baharu BTS Universe Story yang dinanti-nantikan akan tersedia untuk pra-pendaftaran mulai 18 Ogos. Pra-pendaftaran akan tersedia untuk pemain di seluruh dunia (kecuali China dan Vietnam) di laman web rasmi (https://btsuniversestory.netmarble.com) sehingga tarikh pelancaran, yang akan diumumkan tidak lama lagi.

Netmarble umumkan permainan mudah alih baharu BTS Universe Story bakal tersedia untuk pra-pendaftaran bermula 18 Ogos.
Netmarble umumkan permainan mudah alih baharu BTS Universe Story bakal tersedia untuk pra-pendaftaran bermula 18 Ogos.

BTS Universe Story ialah platform bercerita mudah alih interaktif dan kolaborasi kedua antara Netmarble dan bintang terbilang global itu, berikutan kejayaan global permainan mudah alih BTS WORLD yang dilancarkan pada bulan Jun 2019. Aplikasi ini membolehkan pemain meneroka kisah yang ada berdasarkan BTS Universe, mencipta dan berkongsi kisah mereka sendiri yang memaparkan kumpulan itu, dan berinteraksi dengan pemain lain.

Ciri utama permainan, mod Create Story (Cipta Cerita) BTS Universe Story memberi penulis kemampuan untuk mencipta kisah mereka sendiri menggunakan alat pengeluaran dalam permainan. Mod Play Story (Mainkan Cerita) menyediakan cerita interaktif yang sudah dicipta dan berkembang ketika pemain membuat pilihan yang membentuk naratif. Di samping itu, permainan ini mempunyai mod AR dan fungsi Koleksi di mana almari pakaian untuk watak-watak di BTS Universe dapat disesuaikan.

Acara Pengambilan Penulis pra-pelancaran khas diadakan sehingga 24 Ogos. Sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam acara ini, dan penulis terpilih akan diberi akses awal kepada alat penyuntingan permainan untuk membuat cerita sebelum pelancaran. Cerita-cerita ini akan ditambahkan secara rasmi ke mod Play Story agar semua pemain dapat menikmatinya setelah permainan dilancarkan.

Untuk meraikan pra-pendaftaran, video eksklusif yang menampilkan watak utama dalam BTS Universe telah ditambahkan ke saluran YouTube rasmi BTS Universe Story. Video ini menggamit permainan dan memaparkan foto pemuda dengan dilatari laut yang menunjukkan ungkapan yang bermakna "Sekarang, jadilah kisah kami."

Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati laman rasmi BTS Universe Story atau ikuti BTS Universe Story di Twitter dan YouTube.

# # #

Latar Belakang Netmarble Corporation

Ditubuhkan di Korea pada tahun 2000, Netmarble Corporation ialah pemaju dan penerbit teratas yang mendorong sempadan pengalaman permainan mudah alih dengan permainan yang sangat inovatif termasuk Lineage 2: Revolution, The Seven Deadly Sins: Grand Cross, Blade & Soul Revolution dan MARVEL Future Fight. Sebagai syarikat induk Kabam, dan pemegang saham utama Jam City dan Big Hit Entertainment, Netmarble berusaha untuk menghiburkan penonton di seluruh dunia dengan pelbagai permainan mudah alih berdasarkan francais dan kolaborasi yang hebat dengan pemegang IP di seluruh dunia. Maklumat lebih lanjut boleh didapati di http://company.netmarble.com

Latar Belakang Big Hit Entertainment

Ditubuhkan pada Februari 2005 di Korea Selatan oleh Ketua Pegawai Eksekutif dan Produser Bang Si-Hyuk, perniagaan teras Big Hit Entertainment memfokuskan pada produksi muzik, pengurusan artis dan penerbitan. Usaha perniagaan Big Hit menggabungkan dan mengembangkan pelbagai kandungan yang dihasilkan dari IP artis terkenal, termasuk bintang BTS global dan penambahan terbaharunya TOMORROW X TOGETHER. Dengan misinya 'Music & Artist for Healing', Big Hit berusaha memberikan pengaruh positif melalui kandungan sambil memberikan keselesaan dan inspirasi kepada peminat muzik di seluruh dunia.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200813/2884827-1?lang=0

Source: Netmarble
Related Stocks:
Korea:251270
Keywords: Electronics Gaming Entertainment Mobile Entertainment Telecommunications New products/services Future Events