omniture

Mengekalkan etika Jepun adalah rahsia kejayaan produk berkualiti tinggi GAC MOTOR

GAC MOTOR
2020-10-12 18:58 410

GUANGZHOU, China, 12 Oktober 2020 /PRNewswire/ -- Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Filipina telah mengalami peningkatan penggunaan kenderaan, di mana jenama Jepun merupakan jenama yang paling popular. Pada tahun 2019, menurut data jualan pasaran kereta, jenama Jepun telah menduduki empat tangga teratas. Jenama GAC MOTOR yang akan datang, yang penuh dengan 'DNA Jepun' setelah sejarah kolaborasi yang panjang dengan jenama kereta Jepun seperti Toyota dan Honda, juga telah memasuki pasaran Filipina. Sepanjang dua tahun, ia telah melancarkan model yang sangat popular seperti GM8, GS8, GA8, GA4 dan GS3. Model-model tersebut laris terjual dan mendapat momentum yang telah menarik perhatian pengguna dan pemerhati pasaran.

Popular upstart brand GAC MOTOR gains customers and high praise with top quality products
Popular upstart brand GAC MOTOR gains customers and high praise with top quality products

Menyemai usaha kesempurnaan Jepun, menjadi peneraju global

Jenama Jepun popular kerana teknologi pembuatan bertaraf dunia dan kawalan kualiti yang ketat. Syarikat Fortune 500, GAC Group, telah bekerja lebih daripada 20 tahun dengan jenama Jepun melalui usaha sama. Sebagai jenama bebas dari GAC Group, GAC MOTOR mematuhi sistem pembuatan dan kawalan Jepun dengan menggunakan standard yang ketat dan tinggi untuk produk yang dibuat dengan bijak dan telah diakui oleh institusi dan pasaran berpengaruh - GAC MOTOR memenangi Kenderaan Baharu Paling Popular JD Power - juara jenama China selama tujuh tahun berturut-turut.

Jenama bertaraf dunia, disokong oleh rangkaian logistik kelas pertama

GAC MOTOR, dalam usaha membina reputasi kualiti, telah mengembangkan rangkaian rantaian bekalan bertaraf dunia, menggunakan "kaedah pemerolehan GAC" yang unik yang mengawal kualiti secara menyeluruh, mewujudkan ekosistem bahagian yang cergas dan bersepadu. Ini telah menghasilkan pencapaian seperti sistem keselamatan melebihi standard lima bintang global, jarak perbatuan kereta tunggal melebihi 160,000km, dan memenuhi beberapa piawaian pelepasan paling ketat di dunia dalam perlindungan alam sekitar. Usaha kecemerlangan tanpa henti dalam semua aspek telah mencipta jenama yang boleh dipercayai dan produk yang luar biasa untuk pengguna di Filipina.

Kehidupan bergerak yang diperkaya bermula dengan pengalaman perkhidmatan kelas pertama

GAC MOTOR berpegang teguh kepada konsep "pelanggan pertama" dan telah mewujudkan beberapa perkhidmatan bercirikan industri inovatif. Dengan rantaian bekalan kelas pertama, kekuatan R&D kelas pertama dan pengalaman perkhidmatan kelas pertama, GAC MOTOR telah berkembang pesat di seluruh dunia merangkumi 26 buah negara dan wilayah. Hari ini, dengan populariti berterusan model GA4 dan GS3 yang dijual, pengaruh GAC MOTOR di Filipina akan terus berkembang, dan membawakan kereta berkualiti tinggi yang akan mewujudkan kehidupan bergerak yang menyenangkan bagi warga Filipina.

Photo - https://photos.prnasia.com/prnh/20201010/2945180-1?lang=0

Source: GAC MOTOR
Keywords: Auto Banking/Financial Service Transportation