omniture

Risen Memodalkan Trend Pasaran Hadapan dengan Pesanan Global 1.5 GW

Risen Energy Co., Ltd
2020-10-15 18:51 657

NINGBO, China, 15Oktober 2020 /PRNewswire/ -- Risen Energy Co., Ltd, pengeluar produk fotovolta suria berprestasi tinggi, Tahap 1 yang terkemuka, hari ini mengumumkan penandatanganan kontrak untuk 1.5 GW modul Bifacial Mono PERC Solar PV, hasil kerjasama dengan pengeluar tenaga global bebas dan terkenal.

Kemunculan modul dwimuka meningkat dengan pesat kerana keperluan yang semakin meningkat untuk menjana lebih banyak tenaga dengan kos yang rendah, di mana ciri-ciri dwimuka ini menepati sepenuhnya paradigma ini. Walaupun penggunaan awal selepas pengenalan agak lambat, pemain industri solar arif yang kini menyedari ciri-ciri positif format dwimuka menyediakan sejumlah besar alat yang diperlukan oleh IPP untuk memaksimumkan pendapatan dan keuntungan mereka.

Setelah membuktikan kredibiliti mereka sejak beberapa tahun kebelakangan ini dengan format PV suria yang lebih tradisional, Risen secara diam-diam membangunkan kehadiran yang turut boleh dipercayai dalam bidang dwimuka, yang kini mencapai kemuncak dengan diberikan penempatan pesanan luar biasa sebanyak 1.5 GW. Kontrak ini, yang mengedarkan teknologi baharu ke benua Eropah, Afrika dan Amerika Selatan, sudah berjalan dengan baik dengan kira-kira 900 MW dibina dan dijangka siap pada separuh pertama 2021.

Encik Bypina Veerraju Chaudary, CSMO Risen berkata: "Ini merupakan salah satu pesanan terbesar kami setakat ini, dan sangat penting untuk program dwimuka Risen. Apabila anda menggunakan semua kelebihan dan saranan pemasaran, tangkapan tenaga muka depan lebih unggul daripada produk bersejarah, kehilangan kuasa rekombinan berkurangan dari masa ke masa, integriti modul lebih besar yang membolehkan jaminan kuasa untuk 30 tahun, modul berbingkai yang serasi memastikan tidak ada masalah BOS tambahan, dan terdapat penambahan tenaga tangkapan muka belakang yang mengagumkan sebagai tambahan. Yang menjadikan ini lebih menarik adalah daripada fakta tambahan ringkas bahawa kos modul dwimuka Risen hanya sedikit lebih tinggi daripada pengawal lama, menjadikannya pilihan yang mudah ketika memutuskan apa yang harus digunakan dan mengapa."

Pesanan 1.5 GW yang disebutkan di atas, daripada pemaju antarabangsa yang terkenal di dunia, menjadi bukti integriti dakwaan prestasi ini, dengan penelitian bahawa mana-mana pembeli boleh memohon untuk mengesahkan keputusan mereka bagi memperoleh hasil kewangan yang terbaik, dalam jangka pendek dan juga jangka panjang. Ini juga menekankan kepercayaan umum bahawa pada tahun 2021, sekitar 70% daripada semua pemasangan IPP baharu akan berpindah ke konsep dwimuka; mudah untuk melihat sebab mengapa.

Menyampaikan peningkatan yang dramatik dalam ciri teknologi dan komersial yang positif sambil meminimumkan yang negatif adalah sesuatu yang sukar dilakukan, tetapi modul dwimuka Risen berjaya melakukannya, dan sekarang mereka ada di pasaran.

Tentang Risen

Risen Energy merupakan pengeluar terkemuka, global, Tahap 1, "AAA" untuk produk fotovolta solar berprestasi tinggi dan penyedia penyelesaian perniagaan total untuk penjanaan tenaga. Syarikat ini, ditubuhkan pada tahun 1986 dan disenaraikan secara terbuka pada tahun 2010, mewajibkan penjanaan nilai untuk pelanggan globalnya. Inovasi tekno-komersil, yang diperkukuhkan dengan kualiti dan sokongan yang sempurna, merangkumi penyelesaian perniagaan Solar PV total Risen yang merupakan antara yang paling berkuasa dan kos efektif dalam industri. Dengan kehadiran di pasaran tempatan, dan status kebolehpasaran kewangan yang kukuh, kami komited dan mampu untuk membina kolaborasi strategik dan saling menguntungkan dengan rakan kongsi kami, kerana bersama-sama kami memanfaatkan peningkatan nilai tenaga hijau.

Source: Risen Energy Co., Ltd
Keywords: Alternative Energies Computer/Electronics Electrical Utilities Electronic Components Environmental Products & Services Green Technology Oil/Energy Utilities Contracts