omniture

JUD care Melancarkan Program Rakan Kongsi Antarabangsa untuk Wad Mudah Alih sROOM Mereka, satu Penyelesaian Revolusioner untuk Pengasingan Pesakit

JUD care
2020-10-21 12:56 347

SHENZHEN, China, 21 Okt 2020 /PRNewswire/ -- JUD care, perusahaan teknologi tinggi yang terkemuka dalam bidang perubatan pintar dan penyelesaian penjagaan kesihatan, telah melancarkan program rakan kongsi antarabangsa mereka untuk wad mudah alih sRoom ("sRoom") yang baru dilancarkan, satu penyelesaian revolusioner untuk pengasingan pesakit yang membolehkan kakitangan perubatan menyediakan bilik pengasingan kecemasan dengan cepat di pelbagai lokasi. Dalam masa 10 minit sahaja, bilik pengasingan tekanan negatif untuk seorang seluas 6+ meter persegi dapat didirikan, menjadikan ia satu peralatan penting untuk kecemasan kesihatan terutamanya ketika memerangi penyakit berjangkit. Individu atau organisasi yang berminat dengan Program Rakan Kongsi Antarabangsa ini digalakkan untuk membuat pertanyaan dengan menghubungi terus syarikat di judcare@clearofchina.com.

 

JUD care's newly-launched portable ward sRoom is a revolutionary solution for patient isolation that enables medical staff to quickly set up emergency isolation rooms in different locations.
JUD care's newly-launched portable ward sRoom is a revolutionary solution for patient isolation that enables medical staff to quickly set up emergency isolation rooms in different locations.

"Pengasingan ialah penyelesaian asas dan terbaik untuk mencegah dan mengawal jangkitan pernafasan. Wad mudah alih sROOM JUD care, yang mencerminkan misi kami dengan tepat, Memperkasakan Penjagaan Kesihatan dengan Teknologi dan Memulakan, ialah penyelesaian revolusioner untuk pengasingan segera, membantu kakitangan perubatan melaksanakan intervensi pantas dan boleh dipercayai untuk membendung penularan virus, dan juga melindungi kesihatan manusia." ujar He Wei, COO JUD care. "Penularan dan penyebaran COVID-19 secara mendadak dan pantas di seluruh dunia telah menekankan perlunya penyelarasan antarabangsa. Kami mengalu-alukan lebih ramai orang untuk menyertai kami sebagai rakan kongsi antarabangsa kami dalam pertempuran global ini."

sRoom menawarkan pengasingan sepenuhnya, penapisan canggih, dan aliran udara segar kepada kotor, yang mewujudkan persekitaran tekanan negatif yang mencegah kebocoran udara tercemar dan mengurangkan kepekatan zarah-zarah berjangkit di dalam bilik. Kanopi kalis api mewujudkan ruang kedap udara, dan sistem kunci pintu automatik menyingkirkan sentuhan tangan, lalu mengurangkan sebarang risiko penjangkitan. Sementara itu, penapis udara berbilang membekalkan udara segar pada kadar 150m3/j, manakala outlet ekzos dengan penapis HEPA dan sistem pembasmian kuman berganda memerangkap lebih 99.99% daripada zarah, mengudarakan bilik lebih daripada 12 kali sejam untuk mengurangkan kepekatan patogen.

Untuk mewujudkan persekitaran perubatan yang pintar dan cekap, sRoom dilengkapi dengan pelbagai jenis interaksi pintar. Ia memantau dan memaparkan maklumat kritikal pada skrin sentuh LCD dalam masa nyata, termasuk tekanan bilik, suhu, tahap kelembapan, kualiti udara dan banyak lagi. Sementara itu, sistem kawalan suhu boleh laras mengekalkan suhu antara 20-26°C, yang mewujudkan persekitaran perubatan yang selesa.

Di samping itu, ia selamat dan boleh dipercayai. Dengan bekalan kuasa sandaran kecemasan dan sistem dwi kawalan, serta peringatan automatik yang menandakan hayat perkhidmatan komponen, sRoom mengekalkan operasi sekiranya berlaku kegagalan kuasa.

Tambahan pula, penyelesaian berkesan kos ini sangat mudah alih dan mudah untuk dipasang, semuanya kerana roda universal dan bentuk kompaknya apabila dilipat. Apabila dipasang, sRoom boleh menempatkan sebuah katil hospital, peralatan perubatan, dan juga tandas kering terbina dalam, soket dan paip oksigen. Selepas digunakan, kerangka logam dan tarpaulin boleh guna semula dapat dinyahjangkit, dilipat dan disimpan.

Menyediakan pengasingan segera untuk pesakit dan kawalan jangkitan yang berkesan melalui pengalaman intuitif, sRoom menawarkan nilai yang signifikan kepada pelbagai jabatan kesihatan dengan pelaburan satu kali yang menguntungkan, yang berfungsi sebagai peralatan utama dalam pelbagai senario penjagaan kesihatan.

Mengenai JUD care

JUD care adalah salah satu perusahaan teknologi tinggi yang terkemuka dalam bidang penyelesaian perubatan dan penjagaan kesihatan pintar. Beribu pejabat di Shenzhen, China, JUD care mempunyai R&D, pemasaran dan rangkaian perkhidmatan yang lengkap dan lebih daripada 1,400 pekerja. Produk dan perkhidmatan mereka boleh didapati di lebih daripada 3,500 hospital di 30 wilayah di seluruh China dan lebih daripada 50 negara dan wilayah di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: https://s-room.clearofchina.com/ atau ikuti kami di: https://www.linkedin.com/company/judcare/

Source: JUD care
Keywords: Health Care/Hospital Infectious Disease Control Medical Equipment Medical/Pharmaceuticals New products/services