omniture

Galeries Lafayette menandatangani perjanjian untuk membuka kedai ketiga di China, di pusat membeli-belah yang bakal dibuka di Guiyang iaitu D. Place

HLC Commercial Estates Group
2020-10-27 21:55 119

PARIS dan GUIYANG, China, 27 Oktober 2020 /PRNewswire/ -- Setelah membuka dua kedai simbolik di Beijing dan Shanghai, Galeries Lafayette terus berkembang di China dan mengumumkan penyewaan kedai ketiga di Guiyang, ibu kota di kawasan barat daya berpotensi tinggi wilayah Guizhou dalam daerah Nanming. Kedai utama baharunya akan menempati 11,500 meter persegi di dua tingkat di Pusat Membeli-belah D. Place milik HLC Group, yang akan dibuka sebahagiannya pada tahun 2021. Kedai Galeries Lafayette akan dirasmikan pada musim bunga tahun 2022.

Paparan D.Place
Paparan D.Place

Sejak lapan tahun yang lalu, kadar pertumbuhan keluaran dalam negara kasar Guiyang telah mendahului ibu kota wilayah lain di seluruh China apabila penggunanya meningkatkan permintaan mereka untuk gaya hidup berkualiti tinggi. Sebagai pusat politik, ekonomi, budaya dan hiburan, pengangkutan dan logistik Wilayah Guizhou, Guiyang menawarkan potensi penggunaan yang besar. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Guiyang telah berusaha keras untuk membina misi jenamanya dengan konsep "Cool Guiyang · Shopping Paradise" (Guiyang Hebat · Syurga Membeli-belah).

Mengulas mengenai penandatanganan ini, Philippe Pedone, Naib Presiden Kanan Pembangunan Antarabangsa untuk Galeries Lafayette, menyatakan: "Setahun setelah membuka kedai Shanghai Galeries Lafayette, dan di sebalik pergolakan disebabkan oleh situasi kesihatan dalam beberapa bulan kebelakangan ini, kami gembira kerana dapat terus mengembangkan jenama Galeries Lafayette di China melalui kerjasama dengan HLC Commercial Estates Group. Kedai ketiga ini akan membolehkan kami menawarkan pengetahuan kami tentang fesyen dan gaya hidup Perancis kepada penduduk Guiyang.

"Kami gembira dapat bekerjasama dengan Galeries Lafayette, kerana ia menandakan kejayaan baharu di wilayah utama ini dan pelancaran projek kami D.Place. Dalam konteks di mana banyak peruncit utama antarabangsa sedang meninjau pasaran Guiyang, perkongsian strategik ini meletakkan D.Place dan Galeries Lafayette di barisan hadapan era baru untuk bandar Barat Daya yang penuh harapan. HLC Commercial Estates Group mempunyai misi untuk menyumbang kepada pembangunan fesyen bandar Guiyang dan untuk mempromosikan Guiyang sebagai bandar antarabangsa yang berpengaruh di Barat Daya China," kata Thomas Thompson, Naib Presiden HLC Commercial Estates Group.

Source: HLC Commercial Estates Group
Keywords: Fashion Household/Consumer/Cosmetics Overseas Real Estate (non-US) Real Estate Retail Contracts