omniture

AIRCUVE Adakan Webinar Keselamatan 2FA: Jamin Keselamatan Syarikat Sambil Bekerja Dari Jauh

AirCUVE Inc.
2021-08-02 08:00 37

SEOUL, Korea Selatan, 2 Ogos 2021 /PRNewswire/ -- AirCUVE, syarikat keselamatan rangkaian yang terkemuka di dunia, memperkenalkan Penyelesaian Pengesahan dua-faktor pintar, V-FRONT, yang merupakan penyelesaian Log Masuk yang Mudah dan Berkuasa. Dalam persekitaran Kerja-Dari-Rumah COVID-19, perlindungan rangkaian korporat menjadi aspek yang penting. Bagi melindungi sistem korporat, pengesahan 2FA yang berkuasa merupakan langkah pertama. AirCUVE "V-FRONT" ialah platform penting yang disediakan dengan cara yang ringkas dan pintar. Ia menyediakan UI pengurusan yang kompak dan token log masuk dinamik, cap jari biometrik, Yubikey, QR, TOLAK, SMS/emel/ OTP mudah alih. Ia akan menyediakan pengesahan tanpa Kata Laluan yang menyasarkan keselamatan kepercayaan sifar yang memberi "Log Masuk Mudah" kepada pengguna dan turut memberi "Urus Berkuasa" kepada pentadbir. "V-FRONT" akan memenuhi keperluan pelanggan bagi "Kerja-Dari-Rumah Terjamin dengan log masuk 2FA Mudah & Berkuasa."


AirCUVE mengadakan siri webinar bermaklumat, "Menjamin keselamatan syarikat sambil bekerja dari jauh", memperkenalkan "Kuasa pengesahan 2FA dalam transformasi digital." Webinar tersebut bermula pada bulan Ogos dan menjemput pelanggan utama daripada perusahaan, bank, sekolah, Hotel, BPO, kerajaan dan juga hospital. "AirCUVE terus memperkenalkan penyelesaian 2FA Mudah & Berkuasa untuk perkhidmatan dinamik, Transaksi bank, Rangkaian Awam Maya, VDI dan portal Web pelanggan," kata Naib Presiden Eksekutif GS AHN daripada AirCUVE. Beliau turut menambah, "AirCUVE memfokuskan perniagaan di pasaran Asia Tenggara, Jepun, Timur Tengah, Afrika dan juga Eropah."

Banyak syarikat bersiap sedia untuk menghadapi persekitaran kerja pandemik. Ketika ini, hanya log masuk ID/PW ke rangkaian tidak lagi cukup terjamin dan pengesahan 2FA Pintar sangat diperlukan. Justeru itu, banyak kerajaan negara mengarahkan agar semua organisasi awam dan syarikat korporat harus menggunakan 2FA pada tahun 2021 untuk melindungi akses Jarak Jauh dalam persekitaran pandemik. Di samping itu, kebanyakan syarikat beralih ke arah persekitaran rangkaian tanpa wayar. Ketika ini, rangkaian WiFi pejabat tidak cukup terjamin. AirCUVE menyediakan platform pengesahan akses WiFi gabungan, "AirFRONT", yang merupakan pengurusan keselamatan untuk WiFi yang ringkas & berkuasa.

AirCUVE mengkhusus dalam Pengesahan Akses Rangkaian dan lebih 1120 rujukan di seluruh dunia selama lebih 19 tahun. Pelanggan terdiri daripada bank, syarikat telekomunikasi (Telco), syarikat penerbangan, logistik, kerajaan, universiti, hospital dan banyak lagi. Pada masa kini, dalam persekitaran Kerja Jarak Jauh pandemik ini, permintaan yang tinggi terhadap 2FA Mudah dan Hebat serta pengesahan WiFi pintar meningkat dan AirCUVE menerajui industri pengesahan ini di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut: http://www.aircuve.com/wp_aircuve/

Hubungi:
Sunny
sunho@aircuve.com

 

Source: AirCUVE Inc.
Keywords: Computer Networks Computer/Electronics High Tech Security Internet Technology Telecommunications