omniture

Prodigy Technovations mengumumkan UFS4.0 M-PHYSM, UniPro® dan UFS4.0 Protocol Analyzer pertama di dunia yang diuji dan berfungsi

Prodigy Technovations Pvt Ltd
2021-09-27 17:07 21

LONDON dan MUNICH, 27 September 2021 /PRNewswire/ -- Prodigy Technovations Pvt. Ltd, syarikat yang berpangkalan di Bangalore, memperkenalkan produknya PGY-UFS4.0-PA M-PHYSM, UniPro®, UFS4.0 Protocol Analyzer untuk pembangunan dan pengesahan ingatan kilat UFS 4.0 generasi seterusnya pada 23.2 Gbps setiap lorong antara muka untuk aplikasi 5G, Mudah Alih, Automotif, IOT, AR/VR. PGY-UFS4.0-PA ialah instrumen terkemuka yang membolehkan jurutera reka bentuk dan ujian menguji spesifikasi rekaan UniPro dan UFS3.0. PGY-UFS4.0-PA memiliki keserasian mengundur dengan spesifikasi UFS2.0/2.1/3.0 dan 3.1.

HSG5B (23.2Gbps) Protocol Analysis
HSG5B (23.2Gbps) Protocol Analysis

Keupayaan Rakaman Mendalam, Pencetus Berkuasa dan pandangan Analisis Terperinci memberikan pemahaman yang belum pernah berlaku sebelum ini tentang lapisan Universal Flash Storage 4.0, UniPro® dan M-PHYSM Protocol. Paparan Berbilang Lapisan di PGY-UFS4.0-PA, menyediakan pandangan lengkap tentang aktiviti M-PHYSM, UniPro® dan UFS Protocol pada Antara Muka Pengguna Grafik (GUI) tunggal. Pengguna dapat menghubungkan aktiviti protokol antara lapisan protokol dengan mudah untuk penyahpepijatan dan mencari punca ralat protokol dengan pantas. Pengguna boleh menetapkan syarat pencetus yang berbeza untuk merakam aktiviti protokol yang khusus dan menyahkod komunikasi antara Hos dan Peranti UFS4.0. Data yang dinyahkod dipaparkan dalam simbol paket lapisan UniPro dan UFS. Laporan ralat menyediakan ringkasan pelbagai jenis ralat protokol dalam jutaan paket protokol.

Ciri-ciri Utama PGY-UFS4.0-PA M-PHYSM, UniPro® dan UFS4.0 Protocol Analyzer

  • Fleksibiliti untuk merakam data yang sangat besar dengan menggunakan penstriman data Protokol yang berterusan
  • Prob aktif yang dipateri dan prob dengan reka bentuk tersuai memberikan ketepatan isyarat yang tinggi
  • Nyahkod Protokol Masa Nyata dengan analisis ralat
  • Pencetus berdasarkan kandungan paket lapisan MPHY, UniPro dan UFS
  • Nyahkod Protokol lapisan MPHY, UniPro dan UFS
  • Keupayaan carian dan Penapis yang hebat

Untuk maklumat produk yang terperinci, sila layari  https://prodigytechno.com/device/ufs-4-0-protocol-analyzer/ 

Anda boleh menonton video produk ini di  https://www.youtube.com/watch?v=ogSAzx2u0Ng

Prodigy Technovations bakal mempamerkan PGY-UFS4.0-PA di MIPI Devcon yang akan datang. Kunjungi kami di acara maya MIPI Devcon pada 28 Sep 2021 hingga 29 Sep 2021 untuk menyertai perbincangan ini. Webinar UFS4.0 dijadualkan pada 20 Okt 2021.

Harga, ketersediaan: 

PGY-UFS4.0-PA kini boleh ditempah. Untuk penilaian dan Harga, sila hubungi contact@prodigytechno.com

Tentang Prodigy Technovations 

Prodigy Technovations Pvt Ltd ialah penyedia terkemuka bagi penyelesaian analisis protokol yang inovatif untuk teknologi arus perdana dan baru muncul seperti eMMC, SD, SDIO, UHS II, I3C, RFFE dan SPMI. Kami menyediakan penyelesaian Penyahkodan Protokol dan ujian lapisan PHY pada peralatan Ujian & Pengukuran. Usaha berterusan syarikat termasuk kejayaan pelaksanaan penyelesaian Analisis protokol yang inovatif dan komprehensif menggunakan teknologi perkakasan terkini.

Sila hubungi:
Godfree Coelho
Godfree.coelho@prodigytechno.com
+91 80 4212 6100

Foto: https://mma.prnasia.com/media2/1631999/HSG5B_Protocol.jpg?p=medium600
Video: https://mma.prnasia.com/media2/1632010/UFS_video.mp4

 

 

 

Source: Prodigy Technovations Pvt Ltd
Keywords: Computer Hardware Computer/Electronics Electronic Components Telecommunications New products/services