omniture

Sean Hepburn Ferrer: MADRID AKAN MENGANJURKAN TAYANGAN PERDANA DUNIA MUZIK 'BUSCANDO A AUDREY' ("MENJADI AUDREY")

Since 1953, SL
2024-05-16 15:00 37

MADRID, 16 Mei 2024 /PRNewswire/ -- Audrey Hepburn, ikon global, akan mempunyai muziknya sendiri. Sean Hepburn Ferrer, anak lelaki Audrey, bergabung dengan penulis skrip / penerbit José Ignacio Salmerón dan komposer Fernando Velázquez untuk mencipta muzikal bertaraf dunia dan sebelum mengumumkan tayangan perdana dunia Madrid 2025 "buscando A AUDREY" ("MENJADI AUDREY")

Becoming Audrey / Buscando a Audrey, The Musical
Becoming Audrey / Buscando a Audrey, The Musical

Madrid akan menjadi pameran yang mana ia akan dieksport ke seluruh dunia.

Ferrer mengulas: "Ini bukan biografi klasik. Apabila ibu saya diminta untuk menulis suratnya, dia selalu menjawab: 'Tiada apa yang istimewa berlaku kepada saya. Saya hanya pergi bekerja dan orang menyukainya'. Kami mencipta skrip dengan akar sinematik yang mendalam yang mencerminkan kehidupan, kerjaya dan legasi kemanusiaannya.'

Penulis /penerbit filem mengakui bahawa mereka memilih Madrid untuk meraikan tayangan perdana dunia muzikal yang didedikasikan kepada ibunya kerana, "selain menjadi modal ketiga dari segi jumlah perniagaan untuk muzikal, Madrid berada di tengah-tengah ledakan sosial dan ekonomi. Tambahan pula, nenek moyang saya adalah orang Sepanyol – kami menghabiskan banyak tahun yang bahagia di sini – ibu saya sentiasa menyukai budaya yang indah ini."

Idea dan skrip untuk penciptaan ini datang dari José Ignacio Salmerón, seorang pelawak, penulis skrip dan penerbit pelbagai hits teater. "Untuk membina muzikal di sekitar persona Audrey Hepburn telah menjadi cabaran yang menarik. Wanita yang unik dan elegan ini, dengan kebaikan yang tidak terhingga, telah menjadi sumber inspirasi yang luar biasa untuk mencipta komedi muzikal yang penuh dengan emosi dan kejutan," aku Salmerón.

Skor dan lirik asal untuk "Buscando a Audrey" / "Becoming Audrey" adalah oleh komposer Sepanyol, Fernando Velázquez, pemenang Anugerah Grammy dan Goya, dan pencipta runut bunyi beberapa filem terkenal Sepanyol seperti The Impossible,The Spanish Affair dan The Orphanage.

Di samping itu, muzikal ini mengandungi kejutan tersembunyi: Lagu terakhir yang tidak diterbitkan oleh komposer terkenal dunia Henry Mancini, pemenang empat Oscar dan dua puluh Anugerah Grammy. 2024 menandakan ulang tahun keseratus kelahiran Mancini. Beliau menggubah sebahagian besar runut bunyi filem Audrey serta Sungai Bulan yang ikonik, yang segera dikaitkan dengan Hepburn dari rendisi pertamanya dalam Breakfast at Tiffany 's.

Penerbitan ini akan mempunyai pasukan profesional kreatif terbaik yang bakatnya telah memberi mereka tiga puluh anugerah berprestij (Anugerah Teater Maksimum, Anugerah Teater Muzikal dan Broadway World)

Audrey Hepburn menandakan sebelum dan selepas di Hollywood, menjadi mitos untuk cara dia memahami dan menjalani hidupnya. Hari ini, dengan hanya lima tahun lagi untuk meraikan ulang tahun keseratus kelahirannya, dia terus menduduki ranking teratas fesyen, gaya, kecantikan dan keanggunan. Lebih daripada tiga ratus buku telah ditulis mengenai beliau, manakala dokumentari dan siri televisyen terus dihasilkan mengenai kehidupan beliau dan namanya sering muncul di media tidak syak lagi juga disebabkan oleh legasi kemanusiaannya.

Produksi ini akan menggembirakan pengikut setianya, pencinta muzik, pawagam dan muzikal serta peminat bongsunya yang ingin tahu bagaimana karisma, keanggunan dan kerendahan hatinya menakluki dunia dan lagendanya dipalsukan.

"BUSCANDO A AUDREY" ("MENJADI AUDREY") akan ditayangkan di Madrid pada awal Musim Bunga 2025.

www.buscandoaaudrey.com 

Hubungan media: tekan@since1953.es; Tajuk: Pengarah Komunikasi; Nama: Danny Mejias; Mel: daniel@danielmejias.com;  Telefon: +34619675742; Web: buscandoaaudrey.com

Gambar - https://mma.prnasia.com/media2/2412845/Buscando_a_Audrey.jpg?p=medium600

 

Source: Since 1953, SL
Keywords: Entertainment Film & Motion Picture Music New products/services Future Events