omniture
from common-pcom:html:key:en_segment_includes_overall_segment_header_shtml
PR Newswire: news distribution, targeting and monitoring

DERMALOG Revolusikan Berbilang Biometrik Dengan Pengenalan Waktu Nyata

2018-07-11 11:00

HAMBURG, Jerman, 11 Julai 2018 /PRNewswire/ --

Menerusi Sistem Pengenalan Biometrik Automatiknya, syarikat yang berpangkalan di Hamburg, DERMALOG menyediakan tahap pengenalan selamat yang seterusnya. Ia membandingkan pelbagai ciri biometrik serentak dan mencatat rekod baharu dalam kelajuan pemadanan.

generated by system

Kaedah pengenalan biometrik telahpun wujud dalam banyak aspek kehidupan harian, sama ada untuk kawalan pasport di lapangan terbang atau untuk membuka kunci peranti mudah alih seperti telefon pintar dan tablet. Namun begitu, seringkali hanya satu ciri biometrik yang disemak - sama ada cap jari atau wajah. Penyelesaian yang dapat memadankan pelbagai ciri adalah lebih selamat dan lebih tepat. DERMALOG menyediakan penyelesaian sedemikian menerusi Sistem Pengenalan Biometrik Automatik (ABIS).

Bagi mengenal pasti seseorang individu, ABIS DERMALOG menggabungkan kaedah pemadanan cap jari dan wajah. Untuk lebih tepat, sistem ini juga boleh menyemak mata, atau lebih tepat lagi, iris mata. Selain keupayaan berbilang modnya, kelajuan ABIS DERMALOG juga adalah luar biasa: Ia dapat membandingkan sehingga 3.6 bilion cap jari, lebih 1 bilion wajah dan 25 juta mata sesaat. ABIS berkelajuan tinggi daripada DERMALOG ialah sistem pertama yang mendayakan pengecaman biometrik waktu nyata apabila memandangkan pangkalan data yang luas. Baru-baru ini, SGS-TÜV Saar mengesahkan rekod kelajuan sistem berkenaan.

"Dengan ABIS DERMALOG, sekali lagi kami meletakkan kedudukan kami sebagai peneraju inovasi dan menyediakan tahap pengenalan selamat yang selanjutnya," kata Ketua Pegawai Eksekutif DERMALOG Gunther Mull. Sistem ini sudahpun digunakan di seluruh dunia, contohnya, dalam bidang perbankan, kawalan sempadan dan pengeluaran dokumen rasmi seperti kad pengenalan, pasport dan lesen memandu.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan penyelesaian DERMALOG, layari http://www.dermalog.com.

Perhubungan Akhbar:
DERMALOG Identification Systems GmbH
Sven Böckler
Perhubungan Media
Mittelweg 120
20148 Hamburg
Jerman
Telefon: +49 (40).413227-0
Faks: +49 (40).413227-89
E-Mel: info@dermalog.com

Source: DERMALOG Identification Systems GmbH
Related Links:
from common-pcom:html:key:en_segment_includes_releases_right_column_video_module_shtml

Featured Video

Related Keywords:

Biometrics

Computer/Electronics

from common-pcom:html:key:en_segment_includes_overall_segment_footer_shtml
Advanced Search
Search
  
  1. Products & Services
  2. News Releases
  3. Knowledge Center
  4. Journalists & Media
  5. Multimedia Theater
  6. Contact Us