omniture

Sanya di Warsaw, Poland promosi pelancongan & cari peluang kerjasama

Sanya Tourism Development Commission
2018-09-28 14:31 1009

WARSAW, Poland, 28 September 2018 /PRNewswire/ -- Pada 20 September 2018, satu acara kempen promosi pelancongan antarabangsa yang dikenali sebagai "Sanya Night" telahpun diadakan di Warsaw, ibu kota dan bandar terbesar di Poland. Satu delegasi yang terdiri daripada para pegawai pelancongan Sanya mewakili Sanya dalam acara ini. Delegasi ini diketuai oleh En. Yan Chaojun, Ahli Jawatankuasa Tetap bagi Jawatankuasa Wilayah Hainan CPC dan Setiausaha Jawatankuasa Perbandaran Sanya.

Pegawai-pegawai yang hadir ke acara ini termasuk Yao Dongye, Kaunselor Kedutaan Cina di Poland dan En. Tadeusz Jedrzejczak, Ahli Lembaga Lubuskie Voivodeship. Wakil-wakil daripada agensi-agensi pelancongan tempatan, industri pelayaran dan rakan media Poland turut hadir ke acara ini.

Wakil-wakil pelancongan Sanya menggunakan foto indah, klip beliau yang mengagumkan dan deskripsi jelas bagi memberi gambaran keseluruhan tentang beberapa pembangunan terkini dalam industri-industri pelancongan, pelayaran dan penerbangan Sanya. Delegasi ini turut mempromosikan dasar baharu Hainan yang membolehkan pengembara-pengembara dari 59 negara menikmati akses tanpa visa ke wilayah pulau ini, pembinaan Zon Perdagangan Bebas China (Pelabuhan) dan matlamat Sanya untuk membangun menjadi pusat penggunaan antarabangsa. 

En. Yan Chaojun berkata, "Sanya berusaha untuk berubah menjadi bandar pelancongan pesisir yang bertaraf dunia. Agar memastikannya selari dengan piawaian antarabangsa, bandar ini akan terus mempelbagaikan produk pelancongannya, menambah baik infrastruktur dan perkhidmatan, mempercepatkan pembinaan lapangan terbang antarabangsa yang lebih besar, mengambil langkah untuk membangun menjadi pelabuhan operasi pelayaran antarabangsa dan berusaha menjadikan bandar ini sebuah hab perniagaan moden menarik yang menempatkan sekumpulan ibu pejabat korporat."

En. Tadeusz Jedrzejczak mengulas bahawa Sanya ialah sebuah bandar yang harus dikunjungi dan beliau mendapat lebih banyak kesedaran mengenai Sanya melalui paparan dalam acara ini, yang mempamerkan budaya, sumber asli dan dasar pelancongan keutamaan Sanya. Beliau turut melahirkan rasa terima kasih kepada kerajaan Sanya atas usaha-usaha promosinya dan meningkatkan kebarangkalian untuk membuka laluan pelayaran serta laluan udara baharu demi memudahkan perdagangan, pertukaran budaya dan kerjasama dua hala antara organisasi-organisasi pelancongan di Poland dan Sanya.

Source: Sanya Tourism Development Commission
Keywords: Advertising Amusement Parks and Tourist Attractions Entertainment Transportation Travel Trucking and Road Transportation