omniture

Skyline Tower Dinamakan sebagai Pembangunan Harta Tanah Mewah New York Paling Laris pada Tahun 2019

Usaha sama antara Risland Holdings, LLC, United Construction & Development Group dan FSA Capital LLC menyempurnakan 210 kontrak tahun lepas
Risland US
2020-02-26 22:37 707

NEW YORK, 26 Februari 2020 /PRNewswire/ -- Beralihlah Manhattan,kini ada sebuah kondominium mewah baharu di kawasan kejiranan! Terletak di Long Island City, pembangunan 67 tingkat, Skyline Tower, kini menerajui jualan dalam pasaran hartanah mewah New York. Dengan hab transit dan kejiranan yang berkembang pesat, pemandangan latar langit Long Island dan pasaran hartanah telah berubah dengan pesat dalam dekad yang lalu. Pada awal tahun 2019, kenaikan kadar faedah menyebabkan ramai pembeli menghentikan rancangan mereka dalam membeli kondominium. Terletak dalam salah satu pasaran yang paling kompetitif di dunia, peningkatan kadar faedah tidak menghalang pembeli daripada meneroka rumah masa depan mereka di Skyline Tower. Pada tahun 2019, menara itu berjaya menyempurnakan 210 kontrak kondominium, menjadikannya sebagai pembangunan hartanah mewah terbaik. Projek ini ialah usahasama Risland Holdings, LLC, United Construction & Development Group dan FSA Capital LLC.

Skyline Tower terletak di Long Island City
Skyline Tower terletak di Long Island City

- Selain Skyline Tower, Risland mempunyai dua projek di Amerika Syarikat -

  • Terletak di Prosper, Texas, Legacy Gardens ialah komuniti pelan induk satu-keluarga butik kelas atasan berkeluasan 300 ekar. Pembangunan bersaiz sempurna menyediakan semua kemudahan dan manfaat gaya hidup sebuah komuniti yang besar dan induk-terancang dengan keintiman kejiranan yang lebih kecil dan lebih terhubung.
  • Mantua, sebuah projek selama 25 tahun dengan komuniti kegunaan campur berkeluasan 2,950 ekar dalam dua bandar raya, Van Alstyne dan Anna, Texas, akan membentuk semula Texas Utara. Fasa pertama pembangunan, yang dipanggil Mantua Point, akan merangkumi laluan semula jadi, kemudahan yang indah, taman anjing, kolam renang dan beberapa kawasan tempat berkumpul. Pada akhirnya, pembangunan itu diunjurkan mempunyai lebih daripada 6,000 rumah dan lebih 600 ekar ruang komersil, pejabat dan ruang campur guna dan pada masa yang sama menambah lebih banyak pekerjaan dan membina ekonomi yang lebih baik di Van Alstyne dan Anna.

Pada masa yang sama Skyline Tower dibangunkan dengan baik dengan prestasi jualan yang mengagumkan pada tahun 2019, Risland turut membangunkan projek hartanah kediaman dan komersial kelas dunia melalui model operasi bersepadu secara vertikal. Ia menggabungkan bakat profesional tempatan menggunakan vendor tempatan yang memanfaatkan pengalaman dan sumber rakan kongsi antarabangsa untuk mencapai matlamat ini. Risland berusaha untuk membangunkan projek-projek yang menguntungkan dan memberi tumpuan kepada tanggungjawab kepada persekitaran sekitar dan kesejahteraan masyarakat jiran. Mereka komited untuk berjaya di pasaran tempatan dan menggunakan amalan hijau dan mengingati tanggungjawab sosial sambil mempromosikan gaya hidup sihat untuk individu, keluarga dan menyediakan pekerjaan kepada masyarakat setempat dan masyarakat pada umumnya.

Risland juga memainkan peranan yang besar di pasaran global di pasaran hartanah sambil terus mengawasi perkembangan mampan global. Dengan 12 projek di seluruh dunia termasuk Amerika Syarikat, New Zealand, Australia, Thailand, India, Indonesia, dan lain-lain, ia menjadi pemacu inovatif dalam pembangunan bandar dan pasaran kediaman.

Latar Belakang Skyline Tower

Skyline Tower merupakan alamat paling tersohor di Long Island City. Terletak di 3 Court Square, Long Island City. Kondominium yang gah, elegan dan tinggi di Long Island City dan seluruh Queens, meningkat 67 cerita, menawarkan pemandangan panorama 360-darjah Manhattan. Ia dijadualkan siap sepenuhnya pada awal tahun 2020. Kemudahan terbaik dalam kelasnya dan seni bina ikonik. Menara kaca berkilauan ini mempunyai ciri kediaman tersendiri dan ruang komuniti yang menarik, direka dengan piawaian kecemerlangan yang tertinggi.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200225/2728207-1?lang=0

 

Source: Risland US
Keywords: Real Estate