omniture

Perdagangan Tanpa Bayaran di Biteeu, Bursa Mata Wang Kripto Berorientasi Amal

Biteeu
2020-02-27 11:38 2648

SYDNEY, 27 Februari 2020 /PRNewswire/ -- Bursa mata wang digital Biteeu dilancarkan di Australia pada minggu ini dengan kempen "berniat baik" yang ulung bagi menyelamatkan hutan dan haiwan Australia yang terjejas akibat kebakaran memusnahkan yang berlaku di negara ini pada tahun 2019. Oleh itu, Biteeu akan menderma pendapatannya selama 3 bulan kepada Australia Wildfires Relief Fund oleh GlobalGiving. Dengan berbuat demikian, Biteeu berhasrat untuk merapatkan jurang antara komuniti mata wang kripto dan pertubuhan amal di Australia serta seluruh dunia.

Di samping itu, semasa pelancaran bursa mata wang kripto di Australia, seramai 20,000 pelanggan pertama akan berpeluang untuk berdagang secara tanpa bayaran sehingga 20 April 2020. Ini akan membolehkan pemula dan pedagang profesional mendapat faedah daripada pasaran mata wang kripto yang berkembang pesat dan tidak menentu menerusi perdagangan dengan komisen sifar. Hasil daripada perkongsian bersama Bittrex, Biteeu mempunyai buku pesanan yang paling cair di Australia, yang membolehkan pelabur institusi untuk menambah Bitcoin dan mata wang kripto lain dalam portfolio mereka dan mula berdagang tanpa mengalami kekurangan kecairan atau kedalaman pasaran.

Biteeu membolehkan anda untuk membeli Bitcoin dan mata wang kripto lain dengan dolar Australia. Pada ketika itu, bursa menyokong lebih 70 mata wang kripto utama dari seluruh dunia dan senarai ini sentiasa bertambah. Untuk keselesaan anda, Biteeu memberi anda peluang untuk memilih antara muka yang paling mudah buat anda, setiap satunya menyediakan semua alatan yang diperlukan yang membolehkan anda mengambil keuntungan atau menghentikan kerugian anda, walaupun ketika anda tidak berada di hadapan komputer anda.

Kesemua langkah ini menunjukkan kesediaan Biteeu dari mula untuk menyumbang kepada pemulihan alam sekitar, membantu mereka yang memerlukan dan mengubah persepsi orang ramai tentang bursa mata wang kripto dengan menderma sepenuhnya semua pendapatannya kepada badan amal dan membolehkan mereka mendapat faedah daripada perdagangan tanpa bayaran. Menurut pengurusan sesuatu bursa, mereka merancang untuk menjalankan kempen "berniat baik" yang serupa dengan pertubuhan-pertubuhan amal secara tetap baik di Australia mahupun di serata dunia.

Perlu dinyatakan bahawa Biteeu didaftarkan dengan AUSTRAC dan ini bermakna ia mematuhi sepenuhnya undang-undang dan peraturan tempatan.

 

Source: Biteeu
Keywords: Banking/Financial Service Computer/Electronics Electronic Commerce New products/services Blockchain Financial Technology