omniture

Pertandingan Grafik Gerakan Keamanan 2020 - Panggilan Penyertaan

The Sunhak Peace Prize Committee
2020-06-22 08:00 334

SEOUL, Korea Selatan, 22 Jun 2020 /PRNewswire/ -- Tonjolkan kemahiran kreatif, teknikal dan penyelidikan anda untuk mencipta video grafik gerakan menerusi tema keamanan yang dipilih daripada senarai di bawah. Pencipta karya yang berjaya akan menerima hadiah wang tunai bernilai sehingga $5000. Pertandingan ini terbuka kepada semua orang di seluruh dunia. Tempoh penyerahan bermula dari 1 Ogos 2020 hingga 31 Ogos 2020.

Pertandingan Grafik Gerakan Keamanan 2020
Pertandingan Grafik Gerakan Keamanan 2020

Memohon 

Pilih tema berkaitan keamanan daripada senarai yang berikut dan hasilkan video grafik gerakan yang asli. Pertandingan ini dianjurkan oleh Sunhak Peace Prize Foundation. Tema-tema berikut merupakan Tema-tema Sunhak Peace Prize Award sebelum ini. Lihat laman sesawang Sunhak Peace Prize (www.sunhakpeaceprize.org) untuk maklumat lanjut mengenai tema dan penerima hadiah. Ia dapat menjadi sumber yang besar untuk memulakan kajian anda. Peserta perlu bersetuju dengan Terma dan Syarat yang terdapat pada pautan perincian pertandingan ini.

Tema-tema keamanan 

  1. Pembangunan Afrika
  2. Perubahan iklim
  3. Mutilasi Alat Kelamin Wanita (FGM)
  4. Keselamatan makanan
  5. Keharmonian agama
  6. Rawatan perubatan
  7. Pendidikan pelarian

Tiada sekatan dikenakan terhadap tempoh video grafik gerakan. Karya anda haruslah asli. Pencipta dialu-alukan untuk menggunakan muzik latar belakang, bunyi dan suara latar. Semua sumber audio haruslah asli atau pencipta perlu mendapat hak untuk menggunakannya dalam karya anda. Format fail haruslah boleh dimuat naik ke YouTube. Anda boleh menyertainya sebagai individu atau berpasukan. Hanya satu penyerahan dibenarkan bagi setiap individu sama ada sebagai individu atau berpasukan. Hantarkan karya anda, borang penyerahan serta borang terma dan syarat yang ditandatangani ke sunhakcompetition@gmail.com.

Anugerah

Hadiah Utama: Hadiah wang tunai USD 5000 untuk 1 penyertaan
Finalis Separuh Akhir: Hadiah wang tunai USD 1000 untuk 3 penyertaan
Pemenang teratas: Hadiah wang tunai USD 300 untuk 20 penyertaan
Sebutan hormat: Hadiah kad hadiah bernilai USD 25 untuk 30 penyertaan

Pautan ke Butiran Pertandingan
http://sunhakpeaceprize.org/ 

Sunhak Peace Prize Award ialah anugerah dwitahunan yang diberikan kepada individu dan organisasi yang telah banyak menyumbang kepada keamanan dengan impak untuk menjadikan dunia yang lebih baik demi generasi-generasi akan datang.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200615/2830778-1?lang=0

Source: The Sunhak Peace Prize Committee
Keywords: Computer Networks Computer/Electronics Internet Technology Multimedia/Online/Internet Social Media Telecommunications Corporate Social Responsibility Future Events