omniture

Xinhua Silk Road: Liuyang, China bakal undang bidaan orang ramai untuk projek pelancongan budaya Sungai Liuyang pada 26 November

Xinhua Silk Road
2020-11-20 21:19 454

BEIJING, 20 November 2020 /PRNewswire/ -- Liuyang, terletak di bahagian tengah China dan tempat berasalnya bunga api akan mengundang orang ramai untuk membida projek pelancongan budaya Sungai Liuyang yang menerima pakai mod beri kuasa-bina-kendali (ABO) pada 26 November.

Pemandangan Sungai Liuyang terletak di Bandar Liuyang, Wilayah Hunan tengah China
Pemandangan Sungai Liuyang terletak di Bandar Liuyang, Wilayah Hunan tengah China

Bandar tersebut merancang untuk membina bandarnya melalui projek pelancongan budaya pinggir air, projek yang terletak di bahagian bandar Sungai Liuyang, kluster pelancongan budaya yang mengintegrasikan antara hiburan bertema bunga api, jelajah pengalaman budaya bandar lama dan perjalanan waktu malam Sungai Liuyang berserta hiburan.

Jemputan tender yang digabungkan termasuk mengundang bidaan untuk "pelabur, kejuruteraan perolehan pembinaan (EPC) dan pengendali" akan diterima pakai, dengan pelaburan keseluruhan projek tersebut berjumlah 1.94 bilion yuan dan agregat akhir mencecah sehingga belanjawan sebenar apabila siap.

Di bawah projek tersebut, terdapat dua sub-projek, iaitu projek pelancongan budaya dan kemudahan infrastrukur berkaitan. Bagi projek pelancongan budaya, syarikat projek akan datang bakal bertanggungjawab untuk pengendalian bahagian komersialnya. Bahagian bukan komersial bagi projek pelancongan budaya dan kemudahan infrastrukur yang berkaitan akan dipindahkan kepada jabatan-jabatan kerajaan Bandar Liuyang yang relevan bagi kerja-kerja penyelenggaraan setelah menjalani semakan penyiapan dan penerimaan.

Lukisan projek pelancongan budaya Sungai Liuyang
Lukisan projek pelancongan budaya Sungai Liuyang

Bermula dari Shuangjiangkou di bahagian timur, projek pelancongan budaya Sungai Liuyang meliputi kawasan yang merentasi zon bandar utama Bandar Liuyang, yang terkenal dalam kalangan orang ramai untuk Sungai Liuyang, salah satu kumpulan pertama daripada 17 tasik demonstrasi dan sungai di seluruh China dan bandar bunga api Liuyang, yang bermula sejak lebih 1,300 tahun yang lalu.

Lihat pautan asal: https://en.imsilkroad.com/p/317650.html

Source: Xinhua Silk Road
Keywords: Banking/Financial Service Publishing/Information Service Travel