omniture

Konglomerat Pengurusan Hotel Terkemuka China Wanda Hotels & Resorts Buka Wanda Vista Istanbul di Turki, Hotel Diurus Peringkat Antarabangsa Pertama

Wanda Hotels & Resorts
2021-10-04 16:00 63

BEIJING, 4 Oktober 2021 /PRNewswire/ -- Wanda Hotels & Resorts bakal membuka hotel yang diuruskan di peringkat antarabangsa yang pertama – Wanda Vista Istanbul – pada 1 Oktober di Turki, melambangkan pencapaian penting oleh pengurusan luar pesisir kumpulan ini.

Bahagian luar hotel dan kolam renang luar
Bahagian luar hotel dan kolam renang luar

Berhampiran dengan Lapangan Terbang Istanbul, Wanda Vista Istanbul, dengan 127 bilik tamu mewah dan 320 pangsapuri servis serba lengkap yang bersama-sama direka bentuk oleh Philippe Starck dan Wanda Hotel Design Institute merupakan hotel antarabangsa pertama yang mempromosikan konsep "Pesona Oriental Tulen" ("Pure Oriental Delight") di peringkat antarabangsa.

Tempat Peranginan Bandar di Daerah Perniagaan Baru Muncul 

Terletak di Bagcilar, sebuah kawasan yang sedang membangun dengan pesat di Eropah, Wanda Vista Istanbul terletak di hab pengangkutan yang berhampiran dengan lebuh raya lapangan terbang dan hanya sejauh 35 kilometer dari Lapangan Terbang Istanbul. Lokasi yang baik ini membolehkan tetamu melancong dengan mudah ke tempat-tempat tarikan yang terkenal termasuk Selat Bosphorus, Hagia Sophia dan Masjid Biru.

Wanda Vista Istanbul telah mencipta ruang kediaman yang unik di daerah perniagaan baru muncul dengan pelbagai kemudahan menjamu selera dan riadahnya. Lobi hotel, yang diterangi cahaya dan penuh gaya, dihias teliti dengan sebuah kereta retro berwarna-warni dan lukisan yang tersusun rapi. Empat buah restoran dan bar akan menyajikan tetamu dengan makanan istimewa yang tidak dapat dilupakan dari Turki, China dan serata dunia.

Maestro dari Dua Negara Memimpin Simfoni Era  

Projek Wanda Vista Istanbul dan Wanda Vista Residence, ditandatangani secara rasmi pada tahun 2017, bersama-sama dibangunkan oleh Mar Yapi Turizm A. S., pemaju hartanah yang terkemuka dari Turki dan Wanda Hotels & Resorts, syarikat pengurusan aset yang terkenal di China.

Penghubung Eurasia Merangkum Keanggunan Oriental 

Wanda Vista Istanbul direka bentuk oleh firma reka bentuk Philippe Starck yang terkenal di peringkat antarabangsa, sementara Wanda Hotels & Resorts menyiapkan reka bentuk dalaman dan pengurusan operasi.

Hotel ini mempunyai struktur menara tiang segitiga unik yang dapat memaksimumkan cahaya siang, bagi memperoleh keharmonian dan perpaduan antara budaya dan alam semula jadi. Wanda Hotel Design Institute menggabungkan falsafah tradisional Cina iaitu "mengikuti hukum alam" dan memanjangkan garis ringkas bahagian luar bangunan ke bahagian dalam. Skrin logam yang sangat cantik memisahkan ruang yang berhubung kait secara keseluruhan dengan baik sekali, lalu menjadikan reka bentuk dalaman menyamai bahagian luar untuk memberikan suasana hangat dan selesa yang menyampaikan kehebatan antara keharmonian, keterbukaan dan keterangkuman.

320 pangsapuri mewah mempunyai dapur serba lengkap dan perabot yang elegan dengan internet berkelajuan tinggi meliputi seluruh hotel ini. Dewan tari-menari utama mempunyai kawasan seluas 450 meter persegi dan sebuah dewan beribadat. Di samping itu, terdapat tiga buah bilik majlis dengan julat harga yang berbeza bagi memenuhi pelbagai permintaan tetamu jamuan.

Kemudahan spa dan kecergasan Wanda Vista Istanbul meliputi kawasan seluas 2,600 meter persegi dan merangkumi pusat kecergasan serba lengkap, bilik yoga, pusat spa, kolam renang luar dan kolam tertutup panas. Pusat spa mempunyai kemudahan mandi wap yang membolehkan tetamu merasai mandi gaya tempatan yang tulen. Pusat Kanak-kanak juga merupakan pilihan yang popular untuk pelancong keluarga.

Untuk maklumat lanjut atau untuk membuat tempahan, sila kunjungi http://www.wandahotels.com.

Ruang tamu Wanda Vista Residence
Ruang tamu Wanda Vista Residence

 

Bilik tamu Wanda Vista Residence
Bilik tamu Wanda Vista Residence

 

Lobi hotel Wanda Vista Istanbul
Lobi hotel Wanda Vista Istanbul

 

Source: Wanda Hotels & Resorts
Keywords: Hotels and Resorts Leisure/Travel/Hotels Travel